Den dobbelte trådløse ladestation er ekstraudstyr. Den koster cirka 500 kroner.

HyperX Pulsefire Dart

Langattomasti toimiva ja latautuva hiiri.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #HyperX
8.6

Useimmat hiiret on valmistettu siten, että hiiren päällinen on muotoiltu yhdestä muovinpalasta. Tällöin ykkös- ja kakkospainike ovat samassa osassa, jonka päällä kämmen lepää. Näin ei ole HyperX Pulsefire Dart -hiiren kohdalla, jossa pääpainikkeet ovat itsenäisiä osia. Sen vuoksi painikkeiden painallus rekisteröityy yhtä hyvin painikkeen takaosasta kuin etuosasta. Tästä ominaisuudesta on hyötyä, jos hiirtä käyttävillä henkilöillä on erikokoiset kädet.

Pulsefire Dart on oikeakätisille tarkoitettu suuri hiiri. Peukalon alaosa lepää pienen ulokkeen päällä, ja kaiken kaikkiaan hiiri sopii hyvin käteen. Hiiren sivuilla olevat tekonahkapalat takaavat otteen pitävyyden.

Hiiri yhdistetään tietokoneeseen joko usb-porttiin liitettävällä johdolla tai langattoman yhteyden muodostavan pienen usb-sovittimen avulla. Langattomassa yhteydessä ei ole havaittavissa merkittävää viivettä, joten se on varmasti monen käyttäjän valinta. Kun hiirtä käytetään langattomasti, huomio kiinnittyy myös sen keveyteen. Hiiri liikkuu sulavasti alustan päällä, ja tarkka sensori toimii myös kiiltävällä pinnalla.

Värillinen valo hohtaa sekä hiiren vieritysrullassa että logossa. Ilmaisen Ngenuity-ohjelmiston voi ladata Microsoft Storesta Windows 10:n Kauppa-sovelluksella. Ohjelmiston avulla voi säätää hiiren valaistusta, nopeutta ja painikkeiden toimintoja. Selkeärakenteinen Ngenuity on jaettu välilehtiin ja sisältää kuvia hiirestä, jotka auttavat ymmärtämään, mitä asetusten säätämisellä saadaan aikaan.

Pulsefire Dart -hiiren voi ladata kahdella tavalla: perinteisesti usb-kaapelin kautta tai langattomasti asettamalla hiiren langattoman latausaseman päälle. Se voi olla esimerkiksi tarkoitukseen tehty HyperX ChargePlay Base -latausasema. Se lataa hiiren nopeasti, ja vain muutaman minuutin latauksella voi jo jatkaa työskentelyä.

ChargePlay Base -latausasema on tilava ja siinä voi ladata kahta laitetta yhtä aikaa. Latausasema maksaa noin 70 euroa, joten halvempiakin ratkaisuja on saatavilla, jos tarvitsee vain yhden laitteen langattoman latausaseman. Mikä tahansa Qi-tekniikkaa tukeva latausalusta käy.

Pulsefire Dartin akkukesto ei ole paras testaamistamme langattomista hiiristä, mutta hiiren hyytymistä työpäivän aikana ei tarvitse pelätä. Testin aikana hiiri jaksoi tehdä töitä lähes koko työviikon ajan yhdellä täydellä latauksella.


+ Hyvä ergonomia

+ Langaton lataus

– Kallis hiiri

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaopas-palvelusta.

 

Arvio

Hyvillä ominaisuuksilla varustettu hiiri, mutta hinta on sen mukainen.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Johdollinen/johdoton
Johdollinen/johdoton
Liitäntä
Usb-kaapelilla tai langattomasti usb-sovittimen avulla
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
124,8 x 73,9 x 43,6 mm
Paino
110 g (ilman johtoa)
Tunnistin
800 / 1600 / 3200 dpi