Kylkien kumipinnoite takaa otteen pitävyyden.

HyperX Pulsefire FPS Pro

Mukavasti käteen istuva HyperX-hiiri.

tekijä #Hiiret #HyperX
7.7

Kingstonin omistama HyperX on pelaamiseen keskittyneiden laitteiden tuotemerkki, joka on viime vuosina tuonut markkinoille suuren valikoiman hiiriä ja näppäimistöjä. Uusin hiiri, Pulsefire FPS Pro, on myös pelikäyttöön suunnattu, mutta kukaan ei estä käyttämästä sitä myös muuhun tarkoitukseen.

Hiiri ei ole täysin symmetrinen, mutta hyvällä tahdolla sitä voi käyttää myös vasemmalla kädellä. Tällöin tosin kyljessä olevien painikkeiden käyttö on hankalaa. Oikeakätisen käyttäjän kouraan hiiri istuu mukavasti. Hiiri on hieman kaareva, joten sitä ohjaava käsi on automaattisesti vähän vinossa. Asento ei tunnu kuitenkaan epämiellyttävältä, vaan itse asiassa tuntuu siltä kuin se rasittaisi hartiaa tavallista vähemmän.

Hiiren molemmat kyljet on päällystetty kumilla, joka takaa otteen pitävyyden tiukassakin tilanteessa.

Pulsefire FPS Pron asetuksia voi muuttaa NGenuity-ohjelmistolla, jonka voi ladata HyperX:n sivuilta. Ohjelmisto ei ole erityisen käyttäjäystävällinen, mutta siitä huolimatta hiiren herkkyyden sekä rullapainikkeen ja logon värityksen muuttaminen onnistuivat testaajalta.

 


+ Hyvä istuvuus
+ Pitävä ote
– Asennusohjelma voisi olla käyttäjäystävällisempi


Katso päivän hinta HyperX Pulsefire FPS Pro -hiirelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

HyperX Pulsefire FPS Pro on pelikäyttöön tarkoitettu hyvä ja edullinen hiiri. Paljon parempia hiiriä on kuitenkin tarjolla, jos on valmis pulittamaan muutaman kympin enemmän.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
Usb-johto
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
128 x 71 x 42 mm
Paino
95 g
Tunnistin
16000 dpi