De sekskantede huller er med til at sænke vægten på musen.

HyperX Pulsefire Haste

Huippukevyt hiiri liitää alustalla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #HyperX
8.3

Kun käden laittaa ensimmäistä kertaa Pulsefire Haste -hiirelle, tuntuu melkein kuin hiiri olisi pelkkä tyhjä kuori, koska se painaa vain 59 grammaa – ilman johtoa. Hiiri toimii kuitenkin erinomaisesti, mikä käy ilmi nopeasti.

Yksi syy alhaiseen painoon on hunajakennorakenne, joka peittää hiiren koko yläosan kahta pääpainiketta lukuun ottamatta. Sen lisäksi, että reiät pitävät painon alhaalla, ne varmistavat myös, ettei hiiri lämpiä, vaikka sitä käyttäisi pitkään yhteen menoon.

Sileiden teflon-tassujen ja alhaisen painon ansiosta Pulsefire Haste liikkuu alustalla erittäin sulavasti ja liukkaasti. Jos jossain vaiheessa alkaa tuntua siltä, että hiiri ei enää liiku yhtä vikkelästi, voi pohjassa olevat tassut korvata uusilla. Myyntipakkauksessa on ylimääräisiä tassuja.

Kahta vasemmalla sivulla olevaa peukalopainiketta lukuun ottamatta hiiri on symmetrinen, joten sitä voivat käyttää myös vasenkätiset.

HyperX Pulsefire Hastessa ei ole eksoottisia lisäominaisuuksia. Windows 10:ssä toimivalla Ngenuity-ohjelmistolla voi kuitenkin muuttaa hiiren asetuksia, kuten herkkyyttä, sekä hiiren painikkeiden toimintoja. Toimintoja ei ole paljon, joten niissä on helppo liikkua. Käyttäjä voi esimerkiksi vaihtaa ykkös- ja kakkospainikkeen paikkaa.

Hinta on huipussaan hiirelle, jossa on houkuttelevan ulkokuoren lisäksi vain perustoiminnot.


+ Erittäin kevyt

+ Liikkuu liukkaasti

– Hintava

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

HyperX Pulsefire Haste on kevyt ja erittäin liukkailla tassuilla varustettu hiiri, joka liikkuu sulavasti alustalla.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,9 m
Mitat
12,3 x 6,7 x 4 cm
Paino
84 g (johdon kanssa)
Tunnistin
16000 DPI