HyperX Pulsefire Surge

Hyvä ja pelkistetty hiiri käyttäjälle, joka ei kaipaa runsaita säätömahdollisuuksia ja painikkeita.

tekijä #Hiiret #HyperX
7.8

HyperX Pulsefire Surge on pelaajille suunnattu hiiri. Se sopii myös käyttäjille, jotka haluavat tarkan ja luotettavan hiiren tietokoneella työskentelyä varten.

Muotoilunsa puolesta hiiressä ei ole mitään yllättävää. Hiiri on musta ja painaa 100 grammaa. Vasemmassa kyljessä ovat eteen- ja taakse -painikkeet, ja vieritysrullan alla on lisäpainike. Hiiren runkoa kiertää led-valonauha, jonka valaistusta voi säätää mukana tulevalla ohjelmistolla.

Kyljessä olevat painikkeet on sijoitettu hyvin, ja ne ovat tarpeeksi suuret. Painikkeissa on kuitenkin melko liukas pinta, mikä heikentää tuntumaa sormenpäissä.

Suuri ongelma

HyperX:n hiiressä on yksi ongelma: Ykkös- ja kakkospainikkeet ovat niin lähellä toisiaan, että niitä saattaa vahingossa painaa yhtä aikaa. Testijakson aikana sitä ei tapahtunut, mutta vaara on kuitenkin olemassa.

Valmistaja on tietoinen tästä ongelmasta ja aikoo tuoda markkinoille uuden version hiirestä – todennäköisesti heinäkuussa. Jos on ehtinyt jo hankkia Pulsefire Surge -hiiren, voi sen vaihtaa uuteen versioon valmistajan kotisivun kautta.

Tässä on hiiren vanha ja uusi versio. HyperX on säätänyt painikkeiden välistä etäisyyttä uudessa versiossa.

 
Kyseisen korjauksen jälkeen Pulsefire Surgesta saa tarkan ja luotettavan hiiren. Se toimi testijakson aikana ongelmitta niin peleissä, graafisissa tehtävissä kuin normaalissa tietokonekäytössäkin.

Jos omistaa isot kädet, kannattaa hiirtä kokeilla kaupassa ennen ostopäätöksen tekoa, sillä HyperX Pulsefire Surge ei ole markkinoiden suurikokoisin hiiri.

 

+ Pätevä ja pelkistetty hiiri
+ Tarkka
– Painikkeiden välinen etäisyys

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

HyperX Pulsefire Surge on moneen käyttöön sopiva tarkka ja ergonominen hiiri. Kannattaa kuitenkin odottaa päivitetyn version ilmestymistä.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
120 x 40 x 62 mm
Paino
100 g
Tunnistin
Optinen, 16000 DPI