Musehjulet rager så højt op, at du kan se ind gennem det.

Logitech G Pro X Superlight 2

Logitechin kevyt hiiri kiitää alustalla, mutta sen muotoilussa olisi parantamisen varaa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Logitech
8.0

G Pro X Superlight 2 -hiirtä tarvitsee tuskin koskettaa, kun se jo liukuu vaivattomasti hiirimaton päällä. Solakan ja tyylikkään hiiren pohjassa on suuret teflonilla päällystetyt vyöhykkeet, jotka minimoivat merkittävästi hiiren ja hiirimaton välistä kitkaa ja tekevät käytöstä miellyttävää.

Lisäksi tämä Logitechin hiiri on niin kevyt, että luulimme aluksi pariston vielä puuttuvan sen sisältä. Paristo oli kuitenkin paikallaan, ja hiiri käynnistyi vaivatta sen pohjassa olevalla kytkimellä. Kun liitimme pienen vastaanottimen tietokoneen USB-porttiin, hiiri ja tietokone löysivät toisensa välittömästi langattoman yhteyden kautta. Jos hiirtä kuljetetaan mukana, USB-vastaanottimen voi pakata hiiren pohjassa olevan magneettisen kannen alla olevaan koloon. Hiiren mukana toimitetaan ylimääräinen teflonpäällysteinen kansi, jolla voi korvata alkuperäisen päällystämättömän kannen. Se vähentää hiiren ja alustan välistä kitkaa entisestään.

Sekä painikkeet että vierityspyörä ovat laadukkaita, mutta osa muotoiluun liittyvistä valinnoista vaikuttaa oudoilta ja saattaa aiheuttaa ongelmia. Esimerkiksi vierityspyörän yläosa työntyy niin korkealle hiiren selästä, että sen alle näkee. Se vaikuttaa hieman riskialttiilta – onhan tämä hiiri tarkoitettu kannettavaksi laukussa, jossa pyörä voi helposti tarttua johonkin ja rikkoutua.

G Pro X Superlight 2:n sivulla olevat kaksi painiketta on sijoitettu kauas eteen. Oikea peukalo lepää luonnollisesti takimmaisen painikkeen päällä, mutta koska kahden painikkeen välissä on rako, etummaiseen painikkeeseen ylettyminen edellyttää käden siirtämistä. Se voi olla hieman ärsyttävää.

Logitechin Windows-ohjelma on hyvä ja huolella suunniteltu. Ensisijaisesti pelaajia kiinnostavia vaihtoehtoja ja mukautusmahdollisuuksia on paljon, mutta navigointi on helppoa.


+ Erittäin kevyt

+ Hyvä Windows-ohjelma

– Liian korkea vierityspyörä

Conclusion

Logitechin kevyt hiiri kiitää alustalla, mutta sen muotoilussa olisi parantamisen varaa.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Liitäntä
USB-C
Painikkeiden määrä
5
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
12,5 x 6,4 x 4 cm
Paino
60 g
Tunnistin
25.000 DPI