Logitech G203 Lightsync

Laatuhiiri edulliseen hintaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Logitech
7.9

Logitech G203 Lightsync on merkkihiiri alennettuun hintaan. On selvää, ettei Logitech ole panostanut viimeisen päälle G203:een, mutta hintaan nähden kyseessä on erinomainen hiiri.

G203 Lightsync toimii heti, kun usb-johto on liitetty tietokoneeseen. Hiiren anturi toimii jopa melko kiiltävillä pinnoilla, ja hiiren tarkkuuden voi asettaa yläosassa olevalla pienellä painikkeella.

Testatessa oli aluksi ongelmia hiiren ykkös- ja kakkospainikkeen kanssa, sillä ne aktivoituivat jo siitä, kun sormet lepäsivät niiden päällä. Asiaan kuitenkin tottui parin tunnin käytön jälkeen. Sen sijaan hiiren rullapainike on hieman jäykkä, joten pitkän asiakirjan vierittäminen loppuun asti vaatii vähän lisäponnisteluja.

G203-hiiri on muotoiltu symmetriseksi. Niinpä hiirtä voi käyttää myös vasemmalla kädellä, mutta silloin vasemman kyljen peukalopainikkeita pitää painaa vasemman käden pikkusormella.

Hiiri on valaistu useilla led-valoilla, ja valot näyttävät hienoilta, jos sellaisista pitää. Valaistuksen väri muuttuu sateenkaaren värisissä kuvioissa, eikä niin, että väri muuttuisi kerralla koko hiiressä.

Jos G203 Lightsync -hiirtä haluaa hienosäätää valaistuksen, herkkyyden tai painikekomentojen suhteen, niin se onnistuu maksuttoman mukautusohjelmiston avulla.

Hiirestä on saatavana neljä värivaihtoehtoa: musta, valkoinen, sininen ja liila.


+ Hyvä anturi

+ Erinomainen hinta

– Jäykkä rullapainike

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Hyvä ja huokea hiiri, joka erottuu edukseen monista muista vastaavan hintaisista hiiristä.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
Usb
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
2,1 m
Mitat
11,7 x 6,2 x 3,8 cm
Paino
85 g
Tunnistin
200-8000 dpi