Logitech G305 Lightspeed

Hyvä ja laadukkaasti tehty langaton hiiri, jolle luvataan jopa yhdeksän kuukautta käyttöaikaa yhdellä paristolla.

tekijä Niklas Ernst #Hiiret #Logitech
8.0

Logitech G305 Lightspeed on hyvä valinta, jos etsii langatonta hiirtä, jonka akun kestosta ei tarvitse huolehtia. Valmistajan mukaan hiiri toimii jopa yhdeksän kuukautta yhdellä AA-paristolla, mutta sen paikkansapitävyys jäi selvittämättä testijakson aikana.

G305 on pelkistetty, perinteinen hiiri. Päällä olevien kahden painikkeen lisäksi hiiren vasemmassa kyljessä on kaksi painiketta ja vieritysrullan alla yksi painike. Kylkipainikkeilla liikutaan eteen- ja taaksepäin ohjelmissa sekä netissä surffatessa, ja rullan alla olevalla painikkeella säädetään hiiren herkkyyttä.

Logitechin hiiri yhdistetään tietokoneeseen mukana tulevalla bluetooth/usb-vastaanottimella, jonka voi kiinnittää kuljetuksen ajaksi hiiressä olevaan lokeroon.

G305 on tehty kovasta mustasta muovista. Valmistaja olisi voinut harkita hieman pehmeämpää ja kumimaisempaa pintaa, jolloin ote hiirestä olisi ollut parempi. Hiiri on kuitenkin tehty laadukkaista materiaaleista, eikä se anna mistään kohtaa periksi tai natise, kun sitä painaa tai puristaa.

Suurikätisten on syytä kokeilla hiirtä ennen ostopäätöksen tekoa, sillä G305 on painoltaan ja kooltaan hieman tavallista hiirtä pienempi. Niinpä sitä on helppo kuljettaa mukana kannettavan tietokoneen kanssa. G305 ei ole kuitenkaan aivan yhtä miellyttävän tuntuinen käytössä kuin normaalikokoinen hiiri. Tosin hiireen myös tottuu, eikä sen kokoa tule silloin pahemmin ajateltua.

Vieritysrullassa on hyvä uurrettu pinta ja riittävä vastus, kun sitä käyttää sivustojen selaamiseen.

 

+ Pitkä akkukesto
+ Laadukkaat materiaalit
– Tavallista hiirtä pienempi

Lisätietoja Logitech G305 -hiirestä saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Logitech G305 Lightspeed on tavallista hiirtä hieman pienempi. Jos se ei haittaa, tarjolla on hyvä ja vankkatekoinen hiiri, joka sopii erinomaisesti mukaan otettavaksi.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Liitäntä
Usb/bluetooth
Painikkeiden määrä
6
Mitat
116,6 mm x 62,15 mm x 38,2 mm
Paino
99 g
Tunnistin
200–12000 DPI