Du kan indstille rullehjulets opførsel med knappen foran det.

Logitech G502 X Lightspeed

Jos Bluetooth ei ole välttämättömyys, G502 X Lightspeed on erinomainen hiiri kannettavan tietokoneen kaveriksi.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Logitech
8.7

Logitechin hyvin rakennetussa G502 X Lightspeed -hiiressä on monipuolinen valikoima painikkeita ja toimintoja.

Yhteys on langaton, mutta ei Bluetoothin kautta. Sen sijaan mukana tuleva vastaanotin on kytkettävä tietokoneen USB-porttiin. Se toimii heti ilman hankalia asetuksia.

G502 X Lightspeed ladataan hiiren etupäässä olevan USB-C-portin kautta, ja sitä voi käyttää latauksen aikana. Vaihtoehtoisesti lataaminen onnistuu myös ­Logitechin langattoman lataamisen mahdollistavalla matolla.

Kahta pääpainiketta on ilo napsautella. Niistä kuuluu pieni naksahdus, ja painikkeen painumisen alas huomaa selvästi.

Ohjelmoitavia painikkeita ja toimintoja on peräti 13, ja niiden tehtävät voi määrittää Logitechin ohjelmassa. Peukalon kohdalla olevaan painikkeeseen on hieman vaikea yltää, mutta muuten kaikkien painikkeiden sijainti on hyvä.

Hiiren pyörän voi asettaa rullaamaan portaattomasti tai useimmista muista hiiristä tuttuun tapaan tuntuvin nykäyksin. Painike, jolla rullausta vaihdetaan tilasta toiseen, tuntui oudon löysältä ja hieman epävakaalta, mutta ei kuitenkaan aiheuttanut ongelmia hiirtä testatessamme. Mahdollisuus vaihtaa näiden kahden asetuksen välillä on kätevä, sillä vapaa vieritys toimii parhaiten esimerkiksi sovelluksissa zoomatessa, kun taas katkonainen vieritys toimii parhaiten, kun pyörää käytetään yksittäisten kohteiden valitsemiseen luettelosta tai aseiden vaihtamiseen räiskintäpelissä.

G502 X Lightspeed toimii hyvin kannettavan tietokoneen hiirenä. Ennen laukkuun pakkaamista hiiri on hyvä sammuttaa pohjassa olevasta painikkeesta. USB-vastaanottimen saa piiloon hiiren alla olevaan koloon.


+ Pyörän rullausta voi säätää

+ Hyvät painikkeet

– Sivupainikkeeseen on vaikea ylettyä

Conclusion

Jos Bluetooth ei ole välttämättömyys, G502 X Lightspeed on erinomainen hiiri kannettavan tietokoneen kaveriksi.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Painikkeiden määrä
13
Mitat
13,1 x 7,9 x 4,1 cm
Paino
102 g
Tunnistin
25.000 DPI