Logitech G603

Langaton hiiri, joka ei kärsi lajitovereidensa ongelmista.

tekijä Peter Skjovbjerg Jensen #Hiiret #Logitech
9.0

Langattomilla pelilaitteilla on huono maine. Jos ammattipelaajalle tai jollekin muulle suurta tarkkuutta vaativalle ehdottaisi langattoman hiiren käyttöä, saisi vastaukseksi todennäköisesti ivallista naurua. Langattomat laitteet eivät ole koskaan pärjänneet johdollisille tarkkuuden ja päivitysnopeuden suhteen.

Poikkeuksen tekee kuitenkin Logitechin uusi langaton G603-pelihiiri. Sen päivitysnopeus on 1 millisekuntia, joka vastaa monien hyvien johdollisten hiirten päivitysnopeutta. G603-hiirtä käytettäessä ei huomaa mitään viivettä käden liikkeen ja hiiren kursorin liikkumisen välillä.

G603 on selättänyt myös toisen ongelman, joka on tyypillinen langattomille laitteille. Kyse on paristojen kestosta. G603:n käyttäjä voi valita kulutuksen HI- ja LO-tilojen välillä (korkea vs. matala). HI-tilassa paristoista riittää valmistajan mukaan virtaa 500 tunnin keskeytymättömään pelaamiseen vasteajan ollessa 1 millisekunti. Normaalissa käytössä eli LO-tilassa paristojen pitäisi kestää 18 kuukautta vasteajan ollessa 8 millisekuntia.

Hiiressä ei siis ole ladattavaa akkua, vaan virta tulee kahdesta vaihdettavasta AA-paristosta.

Paristot kasvattavat hiiren painoa, joka on kahdella paristolla 135,7 grammaa. Useimmat muut hiiret painavat noin 100 grammaa. Ero ei kuulosta suurelta, mutta se on kuitenkin niin tuntuva, että G603-hiiren käyttö vaatii pientä totuttelua.

Logitech G603:n pelkistetty muoto istuu yllättävän hyvin käteen otteesta riippumatta.

 

+ Nopea vasteaika
+ Pitkä paristojen käyttöikä
– Painava
– Ei ladattavaa akkua

Lisätietoja Logitech G603 -hiirestä saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Logitechin langaton G603-hiiri on onnistunut välttämään langattomuudet yleiset haitat. Pikkuasiat, kuten hiiren paino, estävät sitä olemasta paras langaton hiiri, jota testaaja on kokeillut.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6 ohjelmoitavaa painiketta
Mitat
124 x 68 x 43 mm
Paino
135,7 g (2 x AA-pariston kanssa)
Tunnistin
Optinen, 12000 CPI