Testissä Logitech M330 Silent Plus

Logitech M330 Silent Plus

Logitechin hiljainen hiiri on käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa.

tekijä #Hiiret #Logitech
9.0

Logitech mainostaa uutta M330 Silent Plus -hiirtään lähes äänettömäksi. Painikkeiden napsautusäänet ovatkin selvästi hiljaisemmat kuin tavanomaisissa malleissa. Myös vieritysrulla liukuu tasaisesti ja äänettömästi. Testaajan käyttämän vakihiiren napsautukset kuulostivatkin testijakson jälkeen häiritsevän kovilta.

Hiiri on kooltaan verraten kompakti ja muotoiltu oikeaan käteen sopivaksi. Pienestä koostaan huolimatta laite istuu varsin hyvin keskikokoiseen käteen. Pyöristetty takaosa tarjoaa riittävän tuen kämmenelle ja hiiren pinta on pehmeää kumia, joka tuntuu mukavalta ja hiostamatto­malta pitkänkin käytön jälkeen.

Painikevalikoima on niukka. Mukana ovat vain peruspainikkeet sekä keskipainikkeena toimiva vieritysrulla. Peukalopainikkeiden puuttuminen voi tuottaa pettymyksen, jos lisäpainikkeita on tottunut käyttämään esimerkiksi nettisivuilla tai Resurssienhallinnassa liikuttaessa.

Arvio

Logitech M330 Silent Plus on käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa, ergonomisesti muotoiltu ja lähes äänetön. Peukalopainikkeiden käytttäjä nuolee näppejään.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Johdollinen/johdoton
Langaton
Liitäntä
2,4 GHz
Painikkeiden määrä
3
Mitat
10,5 x 6,7 x 3,8 cm
Paino
91 g