Musen har en usædvanlig stor hylde at hvile tommelfingeren på.

Logitech MX Master 3S

MX Master 3S istuu mukavasti käteen, ja erityinen vierityspyörä tuo iloa toimistotyöhön.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Logitech
9.4

MX Master 3S on erinomainen hiiri tavalliseen toimistotyöhön.

Käsi asettuu hiirelle täysin luonnollisesti, ja sormet löytävät automaattisesti paikkansa. Hiiri istuu käteen kuin vanha tuttu hansikas. Peukaloa voi lepuuttaa suurella hyllyllä, joten sen ei tarvitse luistella alustalla hiiren käyttämisen aikana.

Painikkeet ja kaksi pyörää on sijoitettu sormiin nähden sopiviin kohtiin. Peukalopyörään suhtauduimme pienellä varauksella, mutta se toimii erinomaisesti esimerkiksi leveää laskentataulukkoa selatessa. Ensiluokkaisesta vierityspyörästä voisi kirjoittaa vaikka kokonaisen artikkelin. Olemme törmänneet pyörän tekniikkaan muissakin Logitechin hiirissä, ja myös MX Master 3S -mallissa se toimii moitteettomasti. Pyörän voi panna pyörimään nopealla sormenliikkeellä, jolloin se kuljettaa lukijan pitkän verkkosivuston tai monisivuisen Word-asiakirjan loppuun tuossa tuokiossa.

Hiiri toimii hyvin monenlaisilla alustoilla, mutta tarkin se on hiirimatolla tai muulla tasaisella alustalla. Silloin kursoria voi ohjata näytöllä millimetrin tarkoilla liikkeillä.

Logitech MX Master 3S toimii langattomasti sekä Bluetooth-yhteydellä että tietokoneen USB-porttiin liitettävällä sovittimella, joka sisältyy pakkaukseen. Tietokonelaukussa kannettavaksi se ei kuitenkaan oikein sovi, sillä hiiressä ei ole paikkaa USB-sovittimen kuljettamista varten ja lisäksi koko hiiri on suhteellisen isokokoinen.


+ Erinomainen toimistohiiri

+ Vierityspyörä toimii hyvin

+ Istuu mukavasti käteen

Conclusion

MX Master 3S istuu mukavasti käteen, ja erityinen vierityspyörä tuo iloa toimistotyöhön.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Liitäntä
Bluetooth/USB
Painikkeiden määrä
7
Mitat
12,49 x 8,43 x 5,1 cm
Paino
141 g
Tunnistin
8000 DPI