Musen fås i tre sprælske farvekombinationer.

Logitech Pop Mouse

Logitech Pop Mouse on tarkoitettu lähinnä ­niille, jotka arvostavat värejä ergonomian ja käytettävyyden kustannuksella.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Logitech
5.4

Olisimme halunneet pitää Logitec-hin Pop Mouse -hiirestä sen hauskan muodon ja iloisten värien vuoksi, mutta jouduimme pettymään.

Langaton hiiri yhdistetään tietokoneeseen Bluetoothin kautta. Jos käytössä on myös Logitechin näppäimistö, jota varten tietokoneen USB-portissa on erityinen Logi Bolt -sovitin, hiiren liittäminen onnistuu sen kautta. Pop Mousen voi yhdistää kolmeen tietokoneeseen, puhelimeen tai tablettiin, ja laitteesta toiseen voi vaihtaa pohjassa olevalla painikkeella.

Pop Mousen etuosa on alempana kuin takaosa, joten hiireen on paras tarttua kynsiotteella kuin lintu saaliiseen. Koko käsi ei siis lepää hiiren päällä, eikä asento ole miellyttävän tuntuinen. Tätä hiirtä ei halua käyttää pitkiä aikoja kerrallaan.

Painikkeet ovat lähes äänettömiä ja painalluksia on vaikea tuntea sormilla. Tämä tekee Pop Mousesta sopimattoman tarkkuutta vaativiin työtehtäviin, joissa kohteita on usein siirreltävä tietokoneen näytöllä samalla, kun hiiren painiketta pidetään alas painettuna.

Vieritysrullan edessä on pieni painike, joka avaa oletusarvoisesti emojivalikon. Sieltä emojeja voi lisätä suoraan tekstiin. Onneksi toiminnon voi myös vaihtaa johonkin itselle sopivampaan.


+ Raikkaat värit

– Huonot painikkeet

– Alkeellinen ergonomia

Conclusion

Logitech Pop Mouse on tarkoitettu lähinnä ­niille, jotka arvostavat värejä ergonomian ja käytettävyyden kustannuksella.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Painikkeiden määrä
3
Mitat
10,5 x 5,9 x 3,5 cm
Paino
82 g
Tunnistin
4.000 DPI