I venstre side sidder en bred hylde til at hvile tommelfingeren på.

Mad Catz R.A.T. 8+ ADV

Tämä hiiri sopii sellaiselle, joka haluaa itse päättää hiiren muotoilun ja koon.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Mad Catz
8.8

Kun käytössäsi on R.A.T. 8+, voit tuunata hiiresi itse. Edistyksellistä hiirtä voidaan muokata ruuveilla ja varaosilla juuri sellaiseksi kuin haluat.

Hiiri on valmiiksi koottu otettaessa pakkauksesta, mutta voit vaihtaa osia itse, jos haluat tehdä siitä pehmeämmän ja vähemmän liukkaan.

Hiiren punainen, kiiltävä maalipinta ja mustat yksityiskohdat saavat sen muistuttamaan Ferrarin prototyyppiä.

Hiiren pituutta voi säätää helposti sen päässä olevalla sormiruuvilla, mutta jos haluat vaihtaa hiiren sivut laatikossa oleviin varaosiin, tarvitset miniruuvinvääntimen, joka ei valitettavasti tule mukana pakkauksessa.

Vaikka hiirtä voi säätää monin tavoin, se ei koskaan sovi täydellisesti kämmeneen. Se ei ole ergonominen hiiri tuntikausien tietokoneella työskentelyyn, vaan pikemminkin edistyksellinen tarkkuustyökalu, joka tekee PC-pelaamisesta hauskempaa. Opimme myös arvostamaan sitä, että hiiressä on kaksi pyörää, yksi pystysuoraa ja toinen vaakasuoraa vieritystä varten. Se teki suuren laskentataulukon hallitsemisesta huomattavasti helpompaa.

Emme tienneet aiemmin, että hiiren napsautus voi olla näin miellyttävää, mutta R.A.T. 8+:n kahta pääpainiketta on ilo napsauttaa. Se vaatii juuri oikeanvahvuisen painalluksen, ja painike liikkuu ylös ja alas hieman pidemmälle kuin muissa hiirissä, joten saat hyvän tuntuman siihen, milloin painike on painettuna. Useimmat muista painikkeista ovat helposti tavoitettavissa ja toimivat juuri niin kuin niiden pitääkin.


+ Voidaan säätää monella tavalla

+ Huippuhyvät painikkeet

– Huono pitkäkestoiseen käyttöön

Conclusion

Tämä hiiri sopii sellaiselle, joka haluaa itse päättää hiiren muotoilun ja koon.

Ominaisuudet

Merkki
Mad Catz
Johdollinen/johdoton
Kaapeli
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
9
Johdon pituus
1,8 metriä
Mitat
11,9 x 8,8 x 3,9 cm
Paino
157 gr
Tunnistin
20.000 DPI