Du kan både ændre musens bredde og længde ved at flytte rundt på eller udskifte dele.

Mad Catz R.A.T. Pro X3 Supreme Edition

Tätä erikoista hiirtä voi muokata itselle paremmin sopivaksi, mutta täydellistä siitä on vaikea saada.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Mad Catz
7.6

Mad Catz R.A.T. Pro X3 ei näytä ensivilkaisulla tietokonehiireltä, vaan satunnaiselta läjältä irrallisia osia. Merkillinen ulkonäkö johtuu siitä, että hiirtä voidaan muokata käyttäjän tarpeisiin. Hiiri toimitetaan huomattavan suuressa laatikossa, sillä mukana on melkoinen valikoima varaosia.

Useita sekä hiiren päällä että alla olevia osia voi vaihtaa omatoimisesti. Itse vaihdoimme ensimmäiseksi takaosan. Ylimääräisiä vaihtoehtoja on kaksi, mutta hiiren takaosa oli ­jopa matalimman version kanssa niin korkealla, ettei kättä pystynyt lepuuttamaan rennosti.

Muilta osin R.A.T. Pro X3 istuu käteen hyvin. Kaksi pääpainiketta on painotettu juuri oikein, joten niitä on miellyttävä painaa. Myös hiiren vasemmalla puolella on hyvät painikkeet, mutta takimmaiseen painikkeeseen on hieman vaikea yltää peukalolla. Tarkkuutta voi säätää aste kerrallaan painamalla hiiren päällä olevaa painiketta.

R.A.T. Pro X3 on yleisesti ottaen mukava tuttavuus. Ilmavan muotoilun ansiosta käsi ei kuumene eikä hikoile, vaikka hiirtä pitelisi pitkiä aikoja, ja erittäin sileä alapinta saa hiiren lähes leijumaan alustalla. Hiiren toimintoja voi ohjata Mad Catzin erinomaisella Windows-ohjelmalla. Siinä voi esimerkiksi määrittää painikkeille uusia toimintoja.


+ Muokattava

+ Hyvät painikkeet

– Voisi olla ergonomisempi

Conclusion

Tätä erikoista hiirtä voi muokata itselle paremmin sopivaksi, mutta täydellistä siitä on vaikea saada.

Ominaisuudet

Merkki
Mad Catz
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
7
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
115 x 87 x 38 cm
Paino
105 g
Tunnistin
16000 DPI