Pladen på musens bagende kan rykkes, så musen bliver større eller mindre.

Mad Catz The Authentic R.A.T. Pro S3

Hyvä hiiri tarkkuutta vaativaan työskentelyyn, mutta tuntikausia kestävässä käytössä käsi väsyy.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Mad Catz
8.4

R.A.T. Pro S3 muistuttaa hullun tiedemiehen suunnittelemaa hiirtä, mutta ei itse asiassa ole niin hullu kuin miltä näyttää.

Hiiren erikoista muotoa voi muuttaa siirtämällä hiiren takaosaa eteen- tai taaksepäin. Kättä on tosin vaikea lepuuttaa kunnolla hiiren päällä. Testimme aikana päädyimme siirtämään ulokkeen kokonaan eteen ja tartuimme hiireen kuin koukkukyntinen lintu. Se ei ollut mukava asento tuntikausia kestävässä työssä, mutta kuvankäsittelyyn, pelaamiseen ja muuhun lyhytaikaiseen tarkkuutta vaativaan työskentelyyn se sopii. R.A.T. Pro S3 -hiiressä on erinomaiset painikkeet, ja sivulla oleviin painikkeisin yltää helposti peukalolla. Hiiren vasemmalla sivulla on alustan suuntainen uloke, jonka päällä voi lepuuttaa peukaloa.

Valoa kaipaavat eivät pety tähän hiireen. Eikä valo ole tässä hiiressä pelkkä koriste, sillä se näyttää myös hiiren tarkkuuden, jota voi tarvittaessa säätää suuremmaksi tai pienemmäksi painamalla hiiren keskellä olevaa painiketta. R.A.T. Pro S3 liitetään tietokoneeseen kangaspäällysteisellä kahden metrin kaapelilla, joka ei sotkeudu helposti. Hiirtä voi käyttää heti, kun se on liitetty tietokoneen USB-porttiin, mutta toimintojen muokkaamista varten pitää ladata ohjausohjelma Mad Catzin verkkosivulta.


+ Muotoa voi muuttaa

+ Hyvät painikkeet

– Ei pitkäaikaiseen käyttöön

Conclusion

Hyvä hiiri tarkkuutta vaativaan työskentelyyn, mutta tuntikausia kestävässä käytössä käsi väsyy.

Ominaisuudet

Merkki
Mad Catz
Johdollinen/johdoton
Kaapeli
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
7
Johdon pituus
2 m
Mitat
11 x 8,5 x 3,5 cm
Paino
80 gr
Tunnistin
7200 DPI