Musen fås i både sort og hvid.

Mountain Makalu 67

Mountain Makalu 67 on hyvä ja kevyt rei’itetty hiiri, joka tuntuu mukavalta kädessä – myös pitkäkestoisessa käytössä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Mountain
8.7

Makalu 67 on erittäin kevyt ja taidolla rakennettu tietokonehiiri. Pinnassa olevat reiät pitävät hiiren kevyenä ja saavat sen tuntumaan viileältä pitkänkin käyttörupeaman jälkeen. Muovi on kauttaaltaan mattapintaista, joten siihen ei jää rasvaisia sormenjälkiä.

Makalu 67 on tarkoitettu oikeakätisille, ja sen pitkä runko istuu hyvin keskikokoiseen tai suureen käteen. Kahden pääpainikkeen alla olevat kytkimet on tasapainotettu hyvin. Ne on yhtäältä helppo painaa alas, mutta toisaalta ne eivät ole niin herkkiä, että ne aktivoituisivat vahingossa sormia lepuuttaessa. Kaksi hiiren sivulla olevaa painiketta on sijoitettu hyvin peukaloon nähden.

Vierityspyörä pyörii sujuvasti, mutta pienet töyssyt tuntuvat silti selvästi ja kertovat, kuinka pitkälle rullaa on vieritetty. Vierityspyörässä on painike, jolla voi vaihtaa profiilista toiseen. Eri tehtäviin saa siis helposti säädettyä sopivan tarkkuuden. Profiilit määritetään hiiren Windows-ohjelmassa, ja profiilipainikkeen vieressä olevat pienet ledivalot näyttävät valitun asetuksen. Ledivaloja ei kuitenkaan näe hiiren ollessa kädessä, joten käytännössä niistä ei ole erityistä hyötyä.

Nimessä oleva numero 67 on myös hiiren paino grammoissa. Kevyt Makalu 67 liukuu alustalla vaivatta, ja 1,8 metriä pitkä kaapeli on päällystetty kankaalla, joten se pysyy poissa tieltä eikä sotkeennu.


+ Erittäin kevyt hiiri

+ Hyvät kytkimet painikkeissa

– Vähän painikkeita

Conclusion

Mountain Makalu 67 on hyvä ja kevyt rei’itetty hiiri, joka tuntuu mukavalta kädessä – myös pitkäkestoisessa käytössä.

Ominaisuudet

Merkki
Mountain
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
4
Mitat
12,7 x 7,02 x 4,22 cm
Paino
67 g
Tunnistin
19.000 DPI