Tyk elle tynd? Tung eller let? Du bestemmer.

Mountain Makalu Max

Käyttäjä voi päättää Makalu Maxin muodon ja painon sekä valita, käytetäänkö hiirtä kaapelilla vai langattomasti.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Mountain
9.3

Makalu Max -hiiren voi räätälöidä omaan käteen ja mieltymyksiin sopivaksi. Hiiren kyljet pysyvät paikoillaan magneeteilla, joten ne voi irrottaa helposti ja korvata pakkauksessa mukana olevalla leveämmällä setillä. Leveämmässä versiossa on ulkonema, jonka päällä voi lepuuttaa peukaloa hiirtä käyttäessä.

Kuvankäsittelyssä, muissa tarkkuutta vaativissa töissä ja pelatessa kapea malli voi olla parempi. Kylkien vaihtaminen vie vain muutaman sekunnin, joten sen voi tehdä useinkin.

Pakkauksessa on myös kolme metallirengasta, jotka voi panna hiiren pohjassa olevaan syvennykseen tuomaan lisäpainoa. Itse halusimme mahdollisimman kevyen hiiren ja panimme renkaat takaisin pakkaukseen, mutta mahdollisuus valita on silti mukava lisä.

Olemme aiemminkin testanneet hiiriä, joiden muotoa ja painoa pystyy säätämään, mutta ne ovat näyttäneet laboratoriosta kesken kaiken karanneilta testiversioilta. Vaikka Makalu Max -hiiren kokoaisi millä tahansa tavalla, se näyttää ja tuntuu tavalliselta  tietokonehiireltä.

Yhdistämiseen voi käyttää kaapelia tai langatonta USB-sovitinta. Molemmat sisältyvät pakkaukseen, ja yhteys muodostuu niiden avulla välittömästi. Hiiren valoa tai tarkkuutta voi muuttaa Mountainin helppokäyttöisessä Windows-asetusohjelmassa.


+ Muotoa on helppo muuttaa

+ Painoa voi säätää

+ Asetusohjelma on kätevä

Conclusion

Käyttäjä voi päättää Makalu Maxin muodon ja painon sekä valita, käytetäänkö hiirtä kaapelilla vai langattomasti.

Ominaisuudet

Merkki
Mountain
Johdollinen/johdoton
Johdollinen ja johdoton
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
2 m
Mitat
12,6 x 7,1 x 4,3 cm
Paino
109 - 126 g
Tunnistin
19.000 DPI