En lille indikator på siden viser hvilken af tre mulige Bluetooth-enheder, musen er koblet til.

Rapoo MT550 Multi-mode Wireless

Pienikokoinen hiiri kannettavan tietokoneen kaveriksi tuplaliitännällä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Rapoo
8.2

Rapoo MT550 sopii käyttäjälle, joka joutuu kuljettamaan hiirtä usein mukanaan. Rapoon pienikokoinen ja langaton hiiri istuu hämmästyttävän hyvin jopa keskisuureen käteen.

Rapoo MT550:lla ei ole kovin paljon pituutta, mutta se on yhtä korkea ja leveä kuin tavallinen täysikokoinen hiiri. Tämä tekee MT550:sta miellyttävän tuttavuuden, ja se on erinomainen vaihtoehto kannettavan tietokoneen kosketuslevylle. Jos käyttää paljon hiiren vieritysrullaa, etusormi saattaa väsyä, sillä tässä hiiressä vieritysrulla on kauempana etusormesta kuin hiirissä yleensä.

MT550-hiiren voi liittää kannettavaan tietokoneeseen bluetooth-yhteyden kautta, mutta yhteys syntyy helpommin, kun liittää mukana tulevan pienen vastaanottimen kannettavan usb-porttiin. Sen jälkeen hiiri toimii saman tien, eikä käyttäjän tarvitse mennä Windows 10:n bluetooth-asetuksiin.

Vastaanotin on niin pieni, että sitä voi pitää kannettavan usb-portissa kuljetuksen aikana. Toinen vaihtoehto on siirtää vastaanotin kuljetuksen ajaksi hiiren vatsaan, jossa myös kaksi AA-paristoa ovat. Valmistajan mukaan hiiri toimii paristoilla jopa vuoden ajan.


+ Ergonominen muotoilu

+ Kaksi langatonta tekniikkaa

– Vieritysrullan sijainti

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseuranta.fi-palvelusta.

 

Arvio

Rapoo MT550 on hyvä vaihtoehto kannettavan tietokoneen kosketuslevylle. Langaton hiiri toimii joko usb-vastaanottimen tai bluetooth-yhteyden kautta.

Ominaisuudet

Merkki
Rapoo
Johdollinen/johdoton
Langaton
Liitäntä
Usb-vastaanotin, bluetooth
Painikkeiden määrä
6
Tunnistin
1600 dpi