Der er lys på både over- og undersiden af Cobra Pro.

Razer Cobra Pro

Cobra Pro on loistava langaton hiiri, mutta kalliin hinnan vastineeksi olisimme kaivanneet langatonta latausta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Razer
8.1

Langaton Razer Cobra Pro -hiiri ei mielestämme ole aivan hintansa veroinen. 160 euroa maksava luomus ei ole yhtä kevyt kuin kevyimmät kilpailijansa, eikä siinä ole yhtä paljon ominaisuuksia kuin kehittyneimmissä hiirissä.

Cobra Pro on muodoiltaan symmetrinen, joten se sopii yhtä hyvin sekä oikeaan että vasempaan käteen. Hiiren vasemmalla sivulla on tosin kaksi painiketta, joihin voi olla vaikea ylettyä vasemmalla kädellä. Päällä vierityspyörän edessä on kätevä painike, jonka avulla hiiren tarkkuutta saa muutettua yhdellä painalluksella.

Cobra Pro on enimmäkseen mattapintainen, joten sormenjäljet eivät näy siinä selvästi. Kyljissä oleva kumipinnoite varmistaa, että hiirestä saa aina hyvän ja tukevan otteen.

Voisimme luopua ilman vieroitusoireita kaikista hiiren päällä ja pohjassa olevista värivaloista, jos langattoman hiiren akkukesto olisi hieman pidempi ja paino kevyempi. Hiirtä voi käyttää Bluetooth-yhteydellä tietokoneeseen enintään 170 tuntia. Jos pohjassa olevan pienen pyöreän levyn irrottaa, alta paljastuu mahdollisuus langattomaan lataukseen. Telakointiasema ei kuitenkaan valitettavasti sisälly pakkaukseen. Se olisi ollut mukava lisä, koska hiiri kuuluu suhteellisen korkeaan hintaluokkaan. Testaamamme ”halpa” versio ladataan USB-C-kaapelilla.


+ Kumisista kyljistä saa hyvän otteen

+ Voi käyttää molemmilla käsillä

– Langaton lataus maksaa ylimääräistä

Conclusion

Cobra Pro on loistava langaton hiiri, mutta kalliin hinnan vastineeksi olisimme kaivanneet langatonta latausta.

Ominaisuudet

Merkki
Razer
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Liitäntä
Bluetooth
Painikkeiden määrä
5
Mitat
11,9 x 6,3 x 3,8 cm
Paino
77 g
Tunnistin
30.000 DPI