Alareunan kumipäällysteet estävät otetta lipsumasta.

Razer Mamba Elite

Kaikkeen käyttöön sopiva tarkka ja mukava hiiri.

tekijä #Hiiret #Razer
9.0

Razer Mamba Elite on hiiri, johon varmasti useimmat tietokoneen käyttäjät olisivat tyytyväisiä.

Hiiren mukana ei tule lisäpainoja sen paremmin kuin muoviosiakaan, joilla sen muotoa voisi muuttaa. Kyseessä on kuitenkin huolella tehty ja miellyttävä hiiri, joka istuu erinomaisesti oikeaan käteen, ja jossa on riittävästi painikkeita kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin.

Painikkeiden sijoittelu on hyvä. Käden asentoa joutuu muuttamaan vain silloin, kun haluaa säätää hiiren tarkkuutta vieritysrullan alapuolella olevilla kahdella pienellä painikkeella. Mamba Eliten kummankin sivun alareunassa on kumipäällyste, joka estää otetta lipsumasta. Hiiren yläosa on tehty mattapintaisesta, hieman karheasta muovista, joka varmistaa myös otteen pitävyyden.

Hiiren vieritysrullassa ja kyljissä on valojuovat, joita voi säätää monin eri tavoin kattavalla Razer Synapse -ohjelmistolla. Hiiren voi esimerkiksi säätää matkimaan tietokoneen näytöllä olevia värejä.

Hiiren tarkkuutta voi säätää portaittain, minkä jälkeen tarkkuusasetusta voi vaihtaa kahdella hiiren päällä olevalla painikkeella. Tämä on todella hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi kuvankäsittelyohjelmissa ja peleissä.

Mamba Elite tuntuu käteen jämäkältä, mutta liikkuu todella kevyesti ja tarkasti kaikilla alustoilla.


+ Istuu hyvin käteen

+ Painikkeiden sijoittelu

+ Erittäin tarkka

+ Kehittyneet valaistussäädöt


Katso päivän hinta Razer Mamba Elite -hiirelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Razer Mamba Elite on hyvä hiiri joka suhteessa. Sitä on miellyttävä käyttää, siinä on paljon toimintoja ja sen valaistusta voi itse säätää.

Ominaisuudet

Merkki
Razer
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
Usb-johto
Painikkeiden määrä
9
Johdon pituus
2,1 m
Mitat
125 x 70 X 43 mm
Paino
96 g
Tunnistin
Optinen