Siderne af musen har gummibelægning for at give et bedre greb.

Razer Viper Ultimate

Viper Ultimate on edistyksellinen langaton hiiri, jota voi käyttää tuntikausia ilman että käsi väsyy.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Razer
9.7

Razer Viper Ultimate on huippuluokan langaton hiiri. Siinä ei ole paljon edistyksellisiä ominaisuuksia, mutta se voittaa määrän laadulla. Olemme testanneet kevyitä langattomia hiiriä ennenkin, mutta 74 grammaa on epätavallisen vähän, kun luvussa pitää olla tilaa myös paristolle.

Hiiri sopii hyvin keskikokoiseen miehen käteen. Sivuilla olevat painikkeet on sijoitettu siten, että peukalo yltää niihin hyvin riippumatta siitä, kumpaa kättä käyttää. Symmetrinen muoto ja symmetriset painikkeet ovatkin vasenkätisille hiiren käyttäjille varsinainen ilouutinen. Tätä hiirtä voivat käyttää samaan tapaan niin vasen- kuin oikeakätisetkin.

Koska Razer Viper Ultimate on melko matala, käsi lepää pöydällä enemmän kuin hiirellä. Tämä vähentää ranteiden rasitusta, ja itse pystyimme käyttämään hiirtä tuntikausia nivelten väsymättä. Painikkeita on kevyt painaa. Tämä voisi olla ongelma, jos käsi makaisi hiiren päällä raskaasti, mutta matalan profiilin ansiosta herkkyys on vain hyvä asia.

Langaton hiiri yhdistetään tietokoneeseen pienen USB-adapterin avulla. Adapterin voi piilottaa hiiren alla olevaan koloon, jos hiiren haluaa ottaa mukaan reissuun.

Lataaminen tapahtuu Viper Ultimaten mukana toimitettavassa latausasemassa. Hiiri on erittäin helppo asettaa laturiin, joten totuimme tekemään sen jokaisen työpäivän jälkeen. Eikä huoleen ole syytä, vaikka lataaminen välillä unohtuisi, sillä hiiri toimii yhdellä latauksella jopa 70 tuntia.


+ Voi käyttää molemmilla käsillä

+ Erittäin kevyt

+ Matala profiili

Conclusion

Viper Ultimate on edistyksellinen langaton hiiri, jota voi käyttää tuntikausia ilman että käsi väsyy.

Ominaisuudet

Merkki
Razer
Johdollinen/johdoton
Langaton
Liitäntä
USB-adapteri
Painikkeiden määrä
8
Mitat
12,7 x 5,8 x 3,8 cm
Paino
74 gr
Tunnistin
20.000 DPI