Razer Viper V2 Pro fås i sort eller hvid.

Razer Viper V2 Pro

Razer Viper V2 Pro on korkealaatuinen hiiri, jota voi käyttää omien mieltymysten mukaan joko johdon kanssa tai langattomasti.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Razer
9.3

Razer Viper V2 Pro vaikuttaa hiireltä, jonka jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

Tyylikästä hiirtä voi käyttää sekä pitkän ja kestävän kangasjohdon kanssa että langattomasti pienen USB-sovittimen avulla. Itse hiiri painaa vain 58 grammaa. Se on samaa painoluokkaa kuin ne superkevyet hiiret, joiden takaosa on rei’itetty painon pitämiseksi mahdollisimman pienenä. Emme tiedä, miten Razer on pystynyt taikomaan painon niin kevyeksi ja silti säilyttänyt tavallisen hiiren ulkonäön, mutta niin se vain on onnistunut. Hiiren painikkeet ovat poikkeuksellisen tarkkoja. Napsauttaessa tuntee selvästi, milloin painike on painettu kokonaan alas, eikä painikkeita tule painaneeksi vahingossa, jos etusormea vain lepuuttaa hetken hiiren päällä. 

Toisaalta painikkeiden valikoima ei ole suuri. Kahden pääpainikkeen ja rullan lisäksi hiiressä on vain kaksi painiketta sivulla peukalon vieressä. Hiiren tarkkuuden säätöpainike on sijoitettu hiiren alapuolelle. Rullan edusta olisi mielestämme ollut kätevämpi paikka. Onhan hiiren jatkuva selälleen kääntäminen hankalaa, jos tarkkuutta täytyy vaihtaa usein.

Hiiren erittäin herkkä anturi toimi hyvin niin kankaisella hiirimatolla, mattapintaisella lasilevyllä kuin sileällä puisella työpöydälläkin.


+ Langaton tai kaapelikäyttö

Hyvät painikkeet

+ Erittäin tarkka

Conclusion

Razer Viper V2 Pro on korkealaatuinen hiiri, jota voi käyttää omien mieltymysten mukaan joko johdon kanssa tai langattomasti.

Ominaisuudet

Merkki
Razer
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
5
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
12,7 x 5,8 x 3,8 cm
Paino
58 g
Tunnistin
30.000 DPI