Musen er flot belyst indefra i tre lyszoner.

Roccat Burst Pro Air

Roccat Burst Pro Air on kevyt hiiri, jonka voi liittää tietokoneeseen kolmella eri tavalla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Roccat
8.1

Kevyeen Roccat Burst Pro Air -hiireen on mahdutettu yllättävän paljon toimintoja.

Hiirtä voi käyttää sekä johdolla että langattomasti. Jälkimmäisessä tapauksessa voi valita joko Bluetoothin tai hiiren oman sovittimen tietokoneen USB-porttiin. Käyttötavasta riippumatta Burst Pro Air on erinomainen keskikokoinen hiiri, jota voi paremman puutteessa käyttää sekä oikealla että vasemmalla kädellä. Hiiren muoto on symmetrinen, mutta peukalopainikkeita on vain vasemmalla puolella.

Burst Pro Airin vasemmanpuoleinen painike painuu huomattavasti helpommin alas kuin oikeanpuoleinen, josta kuuluu myös erittäin kovaääninen naksahdus. Vaikuttaa siltä, että laadunvalvonta on pettänyt hieman ainakin oman testikappaleemme kohdalla.

Ylhäällä keskellä on suorakulmainen painike, joka muuttaa hiiren tarkkuutta viiden esiasetetun tason välillä. Siihen ylettyy helposti samoin kuin hiiren muihinkin painikkeisiin, ja se on kätevä nimenomaan etusormen ulottuvilla esimerkiksi kuvia käsitellessä tai muussa pikkutarkassa työssä.

Roccat Burst Pro Air ladataan kytkemällä USB-­kaapeli sen kuonon päähän. Hiirtä voi käyttää myös latauksen aikana, joten turhia taukoja ei tarvitse pitää, vaikka virta loppuisi kesken töiden.


+ Erittäin kevyt

+ Voidaan käyttää johdolla tai ilman

– Erot painikkeissa

Conclusion

Roccat Burst Pro Air on kevyt hiiri, jonka voi liittää tietokoneeseen kolmella eri tavalla.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
12 x 5,8 x 3,87
Paino
82 g
Tunnistin
16.000 DPI