Roccat Burst Pro

Kevyt hiiri kovaan käyttöön.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Roccat
8.4

Roccat Burst Pro on kevyin hiiri, jota olemme koskaan testanneet. Hiiren rungossa on läpinäkyvä hunajakennomainen rakenne, jonka ansiosta paino on saatu niinkin alas kuin 68 grammaan. Hunajakennorakenne mahdollistaa myös upean taustavalaistuksen ja led-tehosteilla varustetun valojärjestelmän.

Painikkeiden lukumäärässä on säästetty, ehkä myös painon pitämiseksi alhaalla. Silti hiiressä on kaikki painikkeet, joita yleensä tarvitaan Windowsissa: Päällä on ykkös- ja kakkospainike sekä vieritysrulla ja vasemmassa kyljessä on peukalopainikkeet.

Painikkeissa ei ole mekaanisia kytkimiä, vaan niissä käytetään valonsädettä, jonka optinen kytkin keskeyttää, kun näppäintä painetaan. Roccat Titan Switch Optical -kytkimet rekisteröivät painallukset mekaanisia kytkimiä nopeammin, mikä parantaa hiiren tarkkuutta. Kytkinten käyttöiäksi luvataan jopa 100 miljoonaa painallusta.

Sileä pohja saa hiiren liikkumaan liukkaasti hiirimatolla, eikä ranne tuntunut rasittuneelta edes kahdeksan tunnin hiiren heiluttelun jälkeen, kuten yleensä, kun käytössä on kaksi kertaa painavampi hiiri.

Burst Pro sopii parhaiten käteen, joka on hieman miehen keskivertoa kättä pienempi. Suurta kättä on vaikea saada lepäämään hiiren päällä. Roccatin hiiri istuu kyllä hyvin käteen, mutta hiiren kyljissä olisi saanut olla parempi pito, sillä nyt pinta tuntuu hieman liukkaalta.

Roccat Burst Pro on muodoltaan symmetrinen. Jos ei ole tarvetta käyttää vasemman kyljen peukalopainikkeita, voi hiirtä liikutella aivan yhtä hyvin myös vasemmalla kädellä.


+ Erittäin kevyt

+ Optiset kytkimet

– Hieman liukas pinta

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Roccat Burst Pro on kevyt ja kestävä hiiri, jota voi käyttää tuntikausia käden rasittumatta.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
12 x 5,8 x 3,87 cm
Paino
68 g
Tunnistin
16000 dpi