Roccat Kone AIMO

Jykevää tekoa oleva hiiri.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Roccat
9.3

Roccat Kone AIMO muistuttaa panssarivaunun ja tietokonehiiren yhdistelmää. Hiiri näyttää ja tuntuu vankkatekoiselta, ja sen ulkokuori on tehty vahvasta, aseenharmaasta muovista.

Kulmikkaasta muotoilusta huolimatta hiiri istuu hyvin käteen. Hyvänä yksityiskohtana mainittakoon pieni uloke, jonka päällä voi pitää peukaloa hiirtä käytettäessä. Kallistamalla peukaloa hieman sivulle saa aktivoitua painikkeen, jonka toiminnot voi määrittää itse.

Hiiressä on kaikkiaan 10 painiketta, joista suurin osa on sijoitettu niin, että niihin ylettyy helposti irrottamatta otettaan.

Vieritysrullan reunoilla on valojuovat, joiden värin ja kuvion voi määritellä Roccat Swarm -ohjelmiston avulla. Ohjelmistolla säädetään myös hiiren tarkkuutta ja painikkeiden toimintoja. Kaikki toiminnot on esitetty ohjelmistossa selkeällä tavalla.

Roccat Kone AIMO on huolella tehty työkalu, jonka ansiosta tietokoneella jaksaa työskennellä pitkiäkin aikoja yhteen menoon. Hinnaltaan Roccatin hiiri kuuluu hieman kalliimpaan päähän, mutta kyseessä onkin huippuluokan hiiri.

+ Vankkaa tekoa
+ 10 painiketta
+ Selkeä ohjelmisto

Katso päivän hinta Roccat Kone AIMO -hiirelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

Roccat Kone AIMO näyttää panssarivaunulta, mutta istuu kuitenkin hyvin käteen.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
Usb-johto
Painikkeiden määrä
10
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
130 x 74 x 40 mm
Paino
130 g
Tunnistin
12000 cpi