Den lange knap ved tommefingerens placering kan holdes nede for at give de andre knapper to funktioner.

Roccat Kone Air

Roccat Kone Air on erittäin hyvä langaton hiiri, mutta mitään hienouksia siinä ei ole.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Roccat
8.6

Roccatin uusin tietokonehiiri Kone Air sopii täydellisesti käteen – mutta vain oikeakätiselle. Ergonominen muotoilu noudattaa pitkälti Kone-sarjan aikaisempien hiirten hyväksi havaittua muotoilua. Sivut on päällystetty pehmeällä materiaalilla, joka mahdollistaa hyvän otteen saamisen. Peukalolle on sivulla pieni lepopaikka. Painikkeita on vähemmän kuin kalliimmissa Kone-hiirissä, mutta ne on sijoitettu hyvin ja niihin ulottuu helposti.

Tästä langattomasta hiirestä on yritetty tehdä yksi Kone-malliston edullisimmista, ja siinä on siksi säästetty vähän sieltä sun täältä. Esimerkiksi virtalähteenä ovat kalliimmista malleista poiketen tavalliset AA-paristot. Käyttäjä voi itse päättää, haluaako käyttää yhtä paristoa, pitää hiiren kevyenä ja tinkiä käyttöajasta, vai kahta paristoa, jolloin hiiri on raskaampi, mutta käyttöaika on peräti 800 tuntia.

Pohjassa olevassa kytkimessä on kolme asetusvaihtoehtoa: Bluetooth, USB-sovitin ja pois päältä. Helpoin tapa käyttää Kone Airia on USB-sovitin, joka pitää vain kaivaa ulos pariston vieressä olevasta lokerosta ja kytkeä tietokoneen vapaaseen USB-porttiin.


+ Hyvä ergonomia

+ Pitkä akkukesto

– Ei ladattava

Conclusion

Roccat Kone Air on erittäin hyvä langaton hiiri, mutta mitään hienouksia siinä ei ole.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Liitäntä
Bluetooth/USB
Painikkeiden määrä
7
Mitat
13,2 x 8,2 x 4,3 cm
Paino
119 gram
Tunnistin
19.000 DPI