Roccat Kone Pro Air

Roccat Kone Pro Air on erinomainen langaton hiiri, mutta se ei ole halpa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Roccat
9.0

Jos lompakkosi on tarpeeksi paksu, langaton Roccat Kone Pro Air -hiiri on erinomainen hankinta.

Se on täysikasvuinen hiiri, joka sopii hyvin keskikokoiseen käteen. Roccat on nähnyt ergonomian eteen hieman ylimääräistä vaivaa. Hiiren muoto on erittäin miellyttävä, ja vasemmalla puolella on pieni lepopaikka peukalolle. Takaosa on melko leveä, ja käsi lepää hiiren päällä luonnollisesti. Hiirtä voi siis käyttää tuntikausia ranteen väsymättä. Painikkeiden optiset kytkimet toimivat hyvin, mutta kahden pääpainikkeen sisällä olevat voimakkaat valot tuntuvat vähän turhilta.

Kaikkiin hiiren painikkeisiin yltää helposti. Ainoaksi ongelmaksi osoittautui hiiren vierityspyörän sisäänrakennettu painike, joka aktivoitui niin helposti, että painoimme sitä muutaman kerran vahingossa.

Yhteyden hiiren ja tietokoneen välille voi muodostaa joko mukana toimitettavan USB-vastaanottimen tai Bluetooth-yhteyden avulla. Molemmat toimivat ilman ongelmia ne pari viikkoa, kun testasimme hiirtä.

Kone Pro Air ladataan USB-C-kaapelilla, ja sitä voi käyttää myös latauksen aikana. Latauksen jälkeen hiiri toimii langattomasti yli viikon ajan ennen kuin sen on saatava lisää virtaa.


+ Hyvä ergonomia

+ Laadukkaat painikkeet

– Yliherkkä vierityspyörä

Conclusion

Roccat Kone Pro Air on erinomainen langaton hiiri, mutta se ei ole halpa.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Johdollinen/johdoton
Langaton
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
5
Johdon pituus
2 m
Mitat
12,5 x 7,2 x 4 cm
Paino
75 g
Tunnistin
19.000 DPI