Roccat Kone Pure Ultra

Erittäin kevyt hiiri.

tekijä Markus Dahlberg #Hiiret #Roccat
8.8

Vain 66 gramman painoinen Roccat Kone Pure Ultra on yksi kevyimmistä hiiristä, joita olemme liikuttaneet hiirimatolla.

Itse asiassa Roccatin hiiri ei edes tarvitse hiirimattoa. Hiiren 16000 dpi:n optinen sensori on erittäin herkkä ja reagoi suurella tarkkuudella pienimpäänkin liikkeeseen useimmilla alustoilla. Sen huomaa selvästi, kun hiirellä tekee pikkutarkkaa työtä. Siinä missä huokeamman ja yksinkertaisemman hiiren osoitin jo nykii häiritsevästi, Pure Ultran osoitin liukuu sulavasti näytöllä.

Roccat-hiiren pohjassa on suuret, pyöristetyt tassut, jotka antavat tukea ja varmistavat, että hiirtä voi liikuttaa erittäin kevyesti.

Ergonomisesti muotoillussa hiiressä on uusi likaa hylkivä pintamateriaali, joka antaa pitävän otteen. Hiiri pysyy tukevasti kädessä myös kiihkeissä pelitilanteissa. Kun tähän lisätään vielä hyvä vieritysrulla ja täydellisesti tasapainotetut painikkeet, nousee Kone Pure Ultra parhaiden testaamiemme hiirien joukkoon.

Hiiren hallinta tapahtuu Windowsiin asennettavan Swarm-asetusohjelman avulla. Sillä voi muun muassa säätää liian kirkkaan logon väriä. Logo jää onneksi käden peittoon, kun hiirtä käytetään. Lisäksi ohjelmalla voi ohjelmoida painikkeita ja säätää sitä, kuinka korkealle hiiren voi nostaa, ennen kuin sensori lakkaa toimimasta. Kaiken kaikkiaan Pure Ultra on erinomainen ja hyvälaatuinen hiiri, josta on iloa niin toimistotehtävissä kuin pelejä pelatessa.


+ Huippukevyt
+ Erinomainen tarkkuus
+ Kohtuullinen hinta

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Kevyt ja hyvälaatuinen hiiri, joka toimii suurella tarkkuudella, ja jossa on monia toimintoja.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
Usb 2.0
Painikkeiden määrä
7
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
115 x 70 x 39 mm
Paino
66 g
Tunnistin
Roccat Owl-Eye 16000 dpi