Hvis du holder den lange knap på siden ned, skifter alle andre knapper funktion.

Roccat Kone XP Air

Roccat Kone XP Air on erinomainen langaton hiiri, jonka mukana tulee kätevä latausasema.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Roccat
9.2

Kone XP Air -hiirestä on vaikea löytää heikkouksia. Lähinnä siinä kirpaisee vain korkea hinta.

Hiiri on muotoiltu täydellisesti keskikokoiseen miehen käteen sopivaksi, ja kaikki painikkeet on yhtä lukuun ottamatta sijoitettu niin, että niihin on helppo yltää. Hiiren tarkkuuden säätöpainike sijaitsee niin keskellä hiirtä, ettei siihen ylety etusormella, ellei koko kättä nosta pois hiiren selästä. Roccat olisi voinut siirtää sitä hieman lähemmäksi vieritysrullaa.

Peukalon kohdalla on pitkä litteä painike, jota voi käyttää näppäimistön Shift-näppäimen tavoin. Kun painiketta pidetään alhaalla, kaikki hiiren muut painikkeet saavat jonkin uuden toiminnon. Sivulla on kuusi painiketta, ja pyörää voi käyttää kolmena painikkeena kallistamalla sitä oikealle tai vasemmalle tai painamalla sitä suoraan alaspäin. Kaiken kaikkiaan pyörälle ja hiiren painikkeille voi määrittää 29 eri toimintoa. Langaton hiiri ladataan asettamalla se korkeaan latausasemaansa. Hiiri napsahtaa helposti paikoilleen, ja sen pohjassa olevat kaksi pientä kosketinta alkavat siirtää virtaa. Napsautus asemaan on ehdottomasti näppärämpi lataustapa kuin USB-kaapeliin liittäminen. Latausasemassa on oma USB-portti, joten siihen voi yhdistää hiiren mukana toimitettavan langattoman USB-tikun. Näin se ei vie tietokoneelta kahta USB-porttia.

Roccat Kone XP Airissa on jopa sadan tunnin akku, mutta jos hiiren muistaa laittaa latausasemaan aina kun sitä ei käytetä, virran loppumisesta ei tarvitse koskaan kantaa huolta.

Hiiren säädöt voi tehdä Roccatin monipuolisessa hallintaohjelmassa. Siinä voi muun muassa nähdä langattoman yhteyden signaalin voimakkuuden ja säätää hiiren valoa halutulla tavalla. Kone XP Air on langattomana versiona yksi viime vuoden suosikkihiiristämme. Jos käytät mieluummin langallista hiirtä, voit lukea arvioimme tämän hiiren vanhemmasta langallisesta versiosta KotiMikron verkkosivuston Testinurkasta.


+ Runsaasti toimintoja

+ Hyvä muoto

+ Kätevä Shift-painike

Conclusion

Roccat Kone XP Air on erinomainen langaton hiiri, jonka mukana tulee kätevä latausasema.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Liitäntä
USB, Bluetooth
Painikkeiden määrä
13
Mitat
12,6 x 7,2 x 4 cm
Paino
99 g
Tunnistin
19.000 DPI