Lyset er fordelt i lammeller, der sørger for at lyset kan "bevæge" sig i næsten hele musens indre.

Roccat Kone XP

Roccat Kone XP on laatuhiiri, jossa on sisäinen valoshow.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Roccat
9.1

Roccat Kone XP on korkealaatuinen tietokonehiiri. Hiiren nimessä näkyvällä XP-lyhenteellä ei ole mitään tekemistä Windows XP:n kanssa. Se on lyhenne sanoista Experience Precision, ja se viittaa hiiren herkkään anturiin. Heti kun laitat kätesi hiiren päälle, voit tuntea, että hiiren muodon ja painikkeiden optimoimiseksi on nähty vaivaa. Painikkeita on paljon, mutta ne on sijoitettu niin, että niihin pääsee käsiksi päästämättä irti hiirestä ja kurkottelematta sormilla. Suosikkimme on peukalopainike, joka on pitkä painike, joka kulkee vaakatasossa alustan suuntaisesti muutaman millimetrin korkeudella. Painikkeen aktivoiminen vaatii vain sormen liikuttamisen.

Voit hallita kaikkia painikkeiden toimintoja Swarm-työkalulla, joka on Roccatin Windows-asetussovellus. Useimmat toiminnot ovat helposti löydettävissä, mutta hiiren tarkkuuspainikkeen asetus ei ole kovin intuitiivinen, ja meidän täytyi kokeilla muutaman kerran, jotta saimme sen toimimaan haluamallamme tavalla.

Hiiren valaistukseen on panostettu paljon. Pinta on osittain läpinäkyvä, ja valo jakautuu hiiren sisällä olevien lamellien mukaan. Tämä saa aikaan hienoja efektejä, joita voi säätää Swarmissa. 

Hiiren sivut on päällystetty uritetulla muovilla. Ainoa muutos, jonka tekisimme Kone XP:hen, jos voisimme, olisi muovin korvaaminen pehmeällä kumipinnoitteella paremman pidon takaamiseksi.


+ Hyvä painikkeiden sijoittelu

+ Kaunis valaistus

– Hieman liukkaat sivut

Conclusion

Roccat Kone XP on laatuhiiri,
jossa on sisäinen valoshow.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
13
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
12,6 x 7,6 x 4 cm
Paino
104 g
Tunnistin
19.000 DPI