Du kan ændre vægten ved hjælp de fem gram tunge lodder i bunden af musen.

Sandberg Destroyer Flexweight Mouse

Hyvin muotoiltu hiiri, jonka painoa voi säätää mieleisekseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Sandberg
7.5

Sandberg Destroyer Flexweight näyttää ensisilmäyksellä hintaansa paljon kalliimmalta hiireltä. Muutaman päivän käytön jälkeen käy kuitenkin ilmi, että melko alhaisella hinnalla ja hiiren laadulla on selvä yhteys toisiinsa.

Sandbergin hiiressä on yhdeksän painiketta, jos vieritysrulla lasketaan mukaan, sillä myös sitä voi painaa painikkeen tavoin. Hiiri on muotoiltu oikean käden mukaan, ja peukaloa voi lepuuttaa pienen ulokkeen päällä. Yhtä poikkeusta lukuun ottamatta kaikki hiiren painikkeet on sijoitettu niin, että niihin ulottuu helposti sormella.

Hiiren mukana ei tule kunnoon käyttöohjetta, vain pikaohje, joten eri painikkeiden toiminnot pitää selvittää kokeilemalla.

Aivan heti ei selvinnyt, miten hiiren led-valojen väriä vaihdetaan. Valojen väri on kuitenkin sidoksissa hiiren herkkyysasetukseen. Kun hiiren herkkyyttä muutetaan, värin valo vaihtuu asteittain liilasta punaiseen.

Hiiren pohjassa on avattava luukku, joka sisältää viisi viiden gramman painoa. Niiden avulla voi säätää hiiren painoa. Painojen poistaminen luukusta on hieman hankalaa, mutta painoa muuttamalla voi vaikuttaa hiiren nopeuteen ja sen myötä myös suorituskykyyn.

Destroyer Flexweight ei ole mikään huono hiiri, vaan hinnalle saa erittäin hyvän vastineen. Silti yhdeksän painikkeen hiiren mukana, jonka painoa voi vielä säätää, pitäisi ilman muuta tulla jonkinlainen käyttöohje, jotta ostajan ei tarvitsisi selvittää kaikkia toimintoja kokeilemalla.


+ Hyvä muotoilu

+ Yhdeksän painiketta

– Puutteellinen käyttöohje

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Sandberg Destroyer Flexweight on erinomainen hiiri hintaansa nähden, mutta eri painikkeiden toimintojen selvittäminen vie aikaa, kun mukana ei tule käyttöohjetta.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
Usb
Painikkeiden määrä
9
Johdon pituus
1,5 m
Mitat
117 x 73 x 42 cm
Paino
134 g
Tunnistin
800-4200 dpi