Det tager kun et par sekunder at udskifte plastikpladen på musens bagkrop.

Sandberg FlexCover 6D

Hinta on yhtä mitätön kuin paino, mutta hiiren painikkeet eivät ole parhaita kokeilemiamme.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Sandberg
7.7

FlexCover 6D on kevyt ja erittäin edullinen hiiri. Se herää ja toimii heti, kun kytket sen USB-porttiin. Voit kurkistella hiiren sisäistä elektroniikkaa rungon takaosan kuusikulmaisten reikien kautta. Mikäli kätesi hikoilevat runsaasti tai jos sinulla on taipumusta läikyttää kahvia pöydälle, voit suojata elektroniikkaa vaihtamalla hiiren lävistetyn osan vastaavaan varaosaan, jossa ei ole reikiä. Varaosa sisältyy pakkaukseen, ja sen vaihtaminen vie vain muutaman sekunnin, sillä takaosa on kiinnitetty paikalleen parilla strategisesti oikein sijoitetulla magneetilla.

Hiiren muoto on mukavan symmetrinen, ja sen vasemmalla puolella on muutama ylimääräinen p­ainike. Kaikki painikkeet on sijoitettu hyvin, mutta kaksi sivuilla olevaa painiketta eivät anna painettaessa paljoakaan vastetta, joten voi olla vaikea huomata, ­rek­­isteröikö hiiri tosiaan napsautuksesi. Kaksi pääpainiketta sen sijaan ­toimivat juuri niin kuin pitääkin.

FlexCover 6D muistuttaa muutama kuukausi sitten testaamaamme Sandbergin Lightflow 6D:ta, jonka hiiripyörän jousitus on hiukan heppoinen. FlexCover 6D:n hiiripyörän painaminen vaatii sen sijaan melkoisesti voimaa, jos haluat käyttää sitä painikkeena. Keskitie näiden välillä olisi ollut parempi kummassakin hiiressä.

FlexCover 6D:n vierityspyörä toimii kuitenkin hienosti, jos haluat käyttää sitä ainoastaan selaamiseen, ja aivan rullan edessä on painike, jolla voit nopeasti säätää hiiren tarkkuutta.


+ Edullinen

+ Erittäin kevyt

– Painikkeet voisivat olla parempia

Conclusion

Hinta on yhtä mitätön kuin paino, mutta hiiren painikkeet eivät ole parhaita kokeilemiamme.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,5 m
Mitat
11,6 x 6,4 x 3,8 cm
Paino
120 g
Tunnistin
12.800 DPI