Billedet snyder lidt, for musens belysning er faktisk ikke så jævnt fordelt, som det ses her.

Sandberg Lightflow 6D

Edullinen hiiri, jossa on joitakin kauneusvirheitä, mutta yleisesti ottaen se on hyvä hintaansa nähden.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Sandberg
7.9

Lightflow 6D:ssä on monia samoja ominaisuuksia kuin huippuluokan pelihiirissä, mutta hinta on niihin verrattuna todella alhainen.

Asennus on yhtä helppoa kuin hiiren USB-kaapelin liittäminen tietokoneen vapaaseen porttiin. Sen jälkeen Lightflow 6D on heti käyttövalmis. Hiiri on suhteellisen kevyt, ja se liikkuu vaivattomasti varsin vähäisellä kitkalla. Yläpuolen kaksi pääpainiketta tarjoavat riittävästi vastusta, jotta käyttäjä voi tuntea selvästi, milloin ne on painettu kokonaan alas. Sivulla on kaksi painiketta, joilla voi liikkua verkkosivujen välillä. Painikkeet on sijoitettu hyvin, joten niitä on helppo painaa peukalolla.

Hiiren rulla ei ole laadultaan paras mahdollinen. Kiinnitys on hieman löysä, eikä edestakainen rullausliike tunnu täysin tasaiselta. Rullan edessä on suuri painike, jolla hiiren tarkkuutta voidaan säätää kolmessa vaiheessa. Sisäinen valaistus näkyy hiiren rakojen läpi. Sen mukana ei tule mitään hienoa ohjelmistoa valon asettamiseksi, joten se vain sykkii hitaasti muuttuessaan esiasetetun värikuvion mukaisesti. Valo ei jakaudu tasaisesti, mikä on luultavasti näkyvin merkki siitä, että kyseessä ei ole todella kallis hiiri. Muotoilu ja materiaalit eivät ole huonoja, kun huokea hinta otetaan huomioon.


+ Hyvät pääpainikkeet

+ Painikkeet on sijoitettu kätevästi

– Epätasainen rullaus

Conclusion

Edullinen hiiri, jossa on joitakin kauneusvirheitä, mutta yleisesti ottaen se on hyvä hintaansa nähden.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,5 m
Mitat
12,7 x 6,6 x 3,9 cm
Paino
100 g
Tunnistin
3600 DPI