Lyset i musen kan ændres ved at trykke på en knap i bunden.

Sandberg Wireless Sniper Mouse 2

Sandbergin hiiri on oiva hiiri aivan erinomaiseen hintaan. Hiirtä voi käyttää sekä langattomana että kaapelilla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Sandberg
8.1

Sandbergin Wireless Sniper Mouse 2 kuuluu hintaluokkansa puolesta elektroniikkaliikkeen alennuskoriin, mutta se on itse asiassa erinomainen hiiri, jossa on peruskäyttäjälle sopiva valikoima vaihtoehtoja.

Hiiri sopii hyvin keskikokoiseen kämmeneen. Olisimme tosin kaivanneet sen kylkeen uria tai pientä kumipinnoitettua aluetta poistamaan liukkautta. Kaiken kaikkiaan sillä oli silti mukava työskennellä, koska se istuu hyvin käteen.

Hiiren voi yhdistää kaapelilla yläreunassa olevan USB-C-portin kautta. Kun kaapeli on paikallaan, hiirtä voi käyttää tavallisena johdollisena hiirenä, mutta samalla kaapeliyhteys lataa hiiren sisäistä akkua myöhempää langatonta käyttöä varten. Langattomassa tilassa yhteys muodostetaan tietokoneeseen liitettävän USB-sovittimen avulla. Sovitin on niin pieni, että sen voi jättää kuljetuksen ajaksi paikalleen kannettavaan tietokoneeseen.

Hiirestä näkyy selvästi, miten muita hiiriä puolet halvempaan hintaan on päästy. Siinä on esimerkiksi vain kaikista välttämättömimmät painikkeet, kaapelia ei ole päällystetty kankaalla, eikä hiirtä voi yhdistää Bluetoothin kautta.

Viimeksi mainittu on todennäköisesti suurin miinus, sillä Bluetooth-yhteys tekisi hiirestä matkoilla ollessa riippumattoman sekä sovittimesta että kaapelista.

Tästä hintaluokasta on kuitenkin vaikea löytää parempaa hiirtä. Jos siis haluat hyvän tietokonehiiren säästöpossua rikkomatta, Wireless Sniper Mouse 2 ei ole huono valinta.


+ Sopii hyvin käteen

+ Sekä kaapeli että langaton

– Melko sileä

Conclusion

Sandbergin hiiri on oiva hiiri aivan erinomaiseen hintaan. Hiirtä voi käyttää sekä langattomana että kaapelilla.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Johdollinen/johdoton
Molemmat
Liitäntä
USB-adapteri tai kaapeli
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,5 m
Mitat
12,4 x 6,8 x 4,3 cm
Paino
142 gr
Tunnistin
2400 DPI