Sandberg Xterminator Mouse

Hyvä hiiri sekä pelaamiseen että peruskäyttöön oikeakätiselle käyttäjälle.

tekijä #Hiiret #Sandberg
8.0

Monissa tuotteissa on yritetty keksiä pyörä uudelleen lisäämällä tuotteeseen lukuisia toimintoja ja kehittyneitä ominaisuuksia.

Sandbergin Xterminator-hiiri ei ole sellainen tuote, vaan hyvin tehty ja pätevä pelihiiri ilman turhia krumeluureja.

Hiiressä on kova, hieman kumimainen pinta, josta saa kunnon otteen. Ykkös- ja kakkospainikkeissa on hyvä vaste, mutta rullapainikkeen vaste voisi olla vähän parempi, vaikka se toimiikin ihan kelvollisesti. Myös vasemman kyljen kolme painiketta toimivat hyvin. Ne ovat riittävän suuret, mutta niiden pinnassa saisi olla enemmän karhennusta paremman tuntuman aikaansaamiseksi. Huomioitavaa on se, että hiiri on tehty oikeakätisille käyttäjille.

Hiiren pohjassa on pieni nappi, jolla valotehosteet saa pois päältä. Se on kätevä ratkaisu, ja sen avulla asia hoituu nopeammin kuin ohjelmasta käsin. Muut valmistajat voisivat ottaa siitä oppia.

Sandbergin Xterminator on tarkka hiiri, joka toimi moitteettomasti koko testijakson ajan. Hintaansa nähden hiiri on erinomainen, joka sopii pelaamisen lisäksi myös peruskäyttöön.

 

+ Tarkka
+ Miellyttävä pinta
– Kylkipainikkeet ovat liian sileät

Lisätietoja Sandberg Xterminator -hiirestä saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sandbergin Xterminator on hyvä hiirivalinta, jos ei tarvitse uusinta huippumallia, vaan haluaa kohtuuhintaisen ja pätevän hiiren.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
7
Johdon pituus
1,8 m
Paino
140 g
Tunnistin
Max 10000 DPI