SteelSeries Rival 500

Loistava pelihiiri, joka tekee täsmälleen sen, mitä pyydetään

tekijä Mikkel Jacobsen #Hiiret #SteelSeries
8.8

SteelSeries Rival 500 on loistava pelihiiri, joka tekee täsmälleen sen, mitä pyydetään. Hiiri on tehty kovasta mattamustasta muovista ja tuntuu vankkatekoiselta. Se on varustettu 15 painikkeella, ja pelkästään peukalon ulottuvilla on kuusi painiketta. Loput painikkeista on sijoitettu hiiren päälle, josta löytyy myös erinomainen vieritysrulla. Keskiverto tietokonepelaaja ei välttämättä heti kaipaa kaikkia tarjolla olevia painikkeita, mutta huomannee pienen totuttelun jälkeen, kuinka järkevästi niiden asettelu ja toiminnot on suunniteltu. Nopeatempoisissa peleissä on mukavaa, kun pelaajan useimmin tarvitsemat toiminnot saa käyttöön hiirellä, eikä niitä tarvitse kaivaa esiin näppäimistön kautta.

Muuta helposti nopeutta
Hiiren päällä on myös painike, josta hiiren nopeutta voi vaihtaa kahden eri vaihtoehdon välillä. Tämän hyödyllisen ominaisuuden ansiosta pelaaja voi tarvittaessa tehdä salamannopeita muutoksia nopeudessa, ilman että ensin pitää kahlata pelivalikoissa asetuksia säätämässä. SteelSeries Rival 500 on täysiverinen pelihiiri, mikä myös näkyy sen muotoilussa ja toimivuudessa.

Ei toimistokäyttöön
Hiiren optisessa tunnistimessa ei ole moitteen sijaa, sillä hiiri toimii aina toivotulla tavalla – riippumatta siitä, käyttääkö hiirtä Windowsissa, vaativassa räiskintäpelissä tai strategiapelissä. Joten jos tarvitset hyvää pelihiirtä, on Rival 500 erinomainen vaihtoehto. Toimistokäyttöön kelpaa paljon huokeampi ja yksinkertaisempi hiiri, jollaisia löytyy esimerkiksi viimeisimmästä hiiritestistämme.

Katso päivän hnita SteelSeries Rival 500 -hiirelle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta

Conclusion

Rival 500 on hyvä valinta pelihiireksi, sillä se toimii tarkasti ja tuntuu vankalta.

Ominaisuudet

Merkki
SteelSeries
Johdollinen/johdoton
Langallinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
15
Johdon pituus
2 m
Paino
130 g
Tunnistin
Optinen, 16000 cpi