De mange huller på musens bagende er med til at holde vægten nede.

SteelSeries Aerox 5 Wired

Aerox 5 on hyvä ja erittäin kevyt hiiri, jossa on paljon painikkeita. Valo on kuitenkin turha.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #SteelSeries
9.0

SteelSeries Aerox 5 Wired on onnistunut esimerkki parin viime vuoden aikana suosituksi tulleesta erittäin kevyestä hiirestä.

Rei’itetty muotoilu auttaa pitämään painon vain 74 grammassa, ja lisäksi se ehkäisee kämmenen hikoamista silloin, kun hiirtä käytetään pitkään yhtäjaksoisesti. Aerox 5:n alla on erittäin sileät teflonlevyt. Ne saavat kevyen hiiren liukumaan mukavasti alustalla, ja yleisesti ottaen hiirtä on kätevä käyttää kaikenlaisiin tehtäviin tietokoneella.

Suhteellisen pitkän hiiren päällä on hyvä lepuuttaa kättä, eikä Aerox 5:n käytössä ollut lainkaan ongelmia testikäytössä koko työpäivän aikana. Painikkeet on painotettu sopivasti, joten et paina niitä vahingossa tai joudu käyttämään liikaa voimaa napsauttamiseen.

Hiiren sivussa on hieman erikoinen kallistuspainike, jota voit napsauttaa ylös tai alas sen sijaan, että painaisit sitä sisään. Painike on suorakaiteen muotoinen, ja sen tuntee, kun se on aktivoitu. Siihen voi kuitenkin olla hieman hankala ylettyä, jos peukalosi ei ole pitkä. Aerox 5:n sisällä on valo, mutta valoshow tuntuu hieman turhalta. Itse asiassa hiiren valot sijaitsevat lähinnä hiiren ala- ja takaosassa, ja nämä peittyvät kämmenellä hiirtä käytettäessä. Tämä on siis hieman outo design-valinta – erityisesti kevyessä hiiressä, jossa painoa voisi keventää jättämällä valon pois.


+ Erittäin kevyt

+ Hyvät painikkeet

– Valo on turha

Conclusion

Aerox 5 on hyvä ja erittäin kevyt hiiri, jossa on paljon painikkeita. Valo on kuitenkin turha.

Ominaisuudet

Merkki
SteelSeries
Painikkeiden määrä
9
Johdon pituus
1,8
Mitat
12,9 x 6,82 x 6,3 cm
Paino
74 g
Tunnistin
18000 CPI