SteelSeries Rival 310

Erinomaisen tarkka hiiri.

tekijä Peter Skjovbjerg Jensen #Hiiret #SteelSeries
9.0

SteelSeries on tuonut jälleen myyntiin hyvän hiiren. Rival 310 on suunnattu ensisijaisesti ammattitason tietokonepelaajille. Hiiren optinen TrueMove3-sensori on valmistajan mukaan ensimmäinen hiirisensori, joka yhdistää erittäin pienen latenssin värinättömään 1:1-seurantatarkkuuteen, kun hiiren herkkyys on välillä 100-3500 CPI.

Ainutlaatuinen sensori onkin epäilemättä Rival 310:n suurin valtti. Mikään tavallinen pintamateriaali tai liike ei tunnu vaikuttavan heikentävästi hiiren toimintaan.

Hiiri on oikeakätinen ja tuntuu todella mukavalta käteen, vaikka onkin pienenpuoleinen.

Kyseessä on kuitenkin varsin pelkistetty hiiri. Kuusi ohjelmoitavaa painiketta voivat tuntua riittämättömiltä vaativammassa käytössä, varsinkin jos on tottunut useampaan painikkeeseen. Pelejä pelattaessa olisi usein mukavaa, jos hiireen voisi liittää lisää painikkeita, mutta tätä mahdollisuutta ei ole Rival 310:ssa.

Vieritysrullan alapuolelta löytyy painike, jolla voi säätää hiiren herkkyyttä, eli kuinka liukkaasti se liikkuu. SteelSeriesin oman ohjelman avulla voi valita ne kaksi herkkyystasoa, jotka vaihtuvat painikkeen painalluksesta. Ohjelmalla voi lisäksi säätää muita painikkeita sekä peräpään valoa itselleen mieluisiksi.

+ Erinomainen sensori
+ Miellyttävän tuntuinen
+ Valoa ja painikkeita helppo säätää
– Vähän painikkeita

Lisätietoja SteelSeries Rival 310 -hiirestä saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Yleisesti ottaen erinomainen hiiri. Se on suunnattu ensisijaisesti ammattipelaajille, jotka osaavat hyödyntää hiiren ainutlaatuista sensoria. On kuitenkin erikoista, että pelikäyttöön suunnitellussa hiiressä on vain kuusi ohjelmoitavaa painiketta.

Ominaisuudet

Merkki
SteelSeries
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
2 m
Paino
88 g
Tunnistin
Optinen, 12000 CPI