SteelSeries Rival 650 Wireless

Erinomainen hiiri SteelSeriesiltä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #SteelSeries
9.3

SteelSeries Rival 650 Wireless on hiiri, jossa on kaikki kohdallaan: Hiiri istuu hyvin käteen, painikkeet ovat siellä missä pitääkin ja sekä hiiren ulkoasua että painoa voidaan säätää omien mieltymysten mukaan.

Pelikäyttöön suunnattu Rival 650 Wireless on langaton hiiri, mutta sitä voi käyttää myös mukana tulevalla usb-johdolla, jonka kautta hiiren akkua ladataan. Latausjohto kiinnitetään hiiren etuosaan, ja 15 minuutin pikalatauksella saadaan noin 10 tuntia lisää käyttöaikaa. Täydellä latauksella SteelSeriesin langaton hiiri toimii jopa 24 tuntia.

Langatonta käyttöä varten mukana tulee melko kookas usb-vastaanotin, joka liitetään tietokoneen usb-porttiin. Vastaanotin tulee aika paljon ulos tietokoneesta, joten se pitää irrottaa kannettavasta tietokoneesta kuljetuksen ajaksi.

Hiiren sivustat voidaan irrottaa ja kumpaankin kylkeen voidaan lisätä neljä kappaletta neljän gramman painoa, jos hiiren tasapaino tai paino ei tunnu omaan käteen sopivalta. Painot tulevat hiiren mukana.

Oikeakätisen hiiren painikkeet tuntuvat miellyttäviltä ja jämäköiltä. Peukalon vieressä on kaksi painiketta, joita voi käyttää esimerkiksi eteen- ja taaksepäin liikkumiseen netissä.

Hiiressä on kahdeksan säädettävää RGB-valaistusaluetta. SteelSeriesin hyvä ohjelmisto näyttää eri valaistusalueet, joten käyttäjä voi valita joko jonkin esiasennetuista valaistusasetuksista tai luoda täysin oman valoshown.


+ Istuu hyvin käteen

+ Langaton mutta toimii myös usb-johdolla

+ Mukana tulevat lisäpainot

– Kallis


Katso päivän hinta SteelSeries Rival 650 Wireless -pelihiirelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

SteelSeriesin Rival 650 Wireless on erittäin hyvin tehty langaton hiiri, jonka valaistusta ja painoa käyttäjä voi säätää.

Ominaisuudet

Merkki
SteelSeries
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Liitäntä
Usb-vastaanotin, lataus usb-johdon kautta
Painikkeiden määrä
7
Johdon pituus
2 m
Mitat
131 x 62 x 27 mm
Paino
121-153 g
Tunnistin
12000 dpi