Steelseries Rival 700

Joka paikan mestarihiiri

tekijä MAR #Hiiret #SteelSeries
10.0

Steelseriesin Rival-sarjan hiiristä löytyvät parhaat tietokonehiiret, joita tässä lehdessä on testattu, joten odotukset olivat korkealla, kun vuoroon tuli yhtiön uusi huippumalli Rival 700, eikä se tuottanutkaan pettymystä: hiiren ergonomia on huippuluokkaa, ja se tuntuu uskomattoman vankalta kädessä.

Ensimmäisenä huomio kiintyy hiiressä pieneen oled-näyttöön sen kyljessä. Ensin sitä pitää turhana kikkailuna, mutta hetken käytön jälkeen se alkaa tuntua tosi nokkelalta lisä- varusteelta. Tietokoneelle on nimittäin mahdollista ladata ilmainen ohjelma, jolla voidaan luoda eri käyttötarkoituksiin sopivia asetuskokonaisuuksia eli profiileja. Näyttö kertoo, mikä profiileista on kulloinkin käytössä. Profiileihin voidaan valita muun muassa painikkeiden toiminnot, hiiren valon väri ja anturin herkkyys. Jos hiiren herkkyyttä haluaa kuitenkin säätää avaamatta ohjelmaa, se onnistuu kahdella hiiren pyörän yläpuolella olevalla painikkeella.

Steelseries on ottanut huomioon myös sen, että anturi voi alkaa kyllästyttää tai hajota, sillä se on sijoitettu helposti vaihdettavaan moduuliin, jota pitää kiinni neljä ruuvia.

Rival 700 -hiiri tarjoaa on paljon mahdollisuuksia räätälöidä se juuri oman maun mukaiseksi. Jopa hiiren kuori on vaihdettavissa, ja pakkaus sisältää kaksi erilaista johtoa.

Conclusion

Uskomattoman upea hiiri, joka toimii heti täydellisesti mutta
häikäisee säätämisen jälkeen.

Ominaisuudet

Merkki
SteelSeries
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
7
Mitat
12,5 x 6,8 x 4,2 cm
Paino
135 g
Tunnistin
Optinen
Muuta
Tarkkuus: 100-16 000 cpi, Kiihtyvyys: 50 G