SteelSeries Rival 710

Personoitava hiiri pienellä näytöllä

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #SteelSeries
7.9

SteelSeries Rival 710 -hiiri sopii käyttäjälle, joka haluaa personoida tietokoneensa oheislaitteita.

Muun muassa hiiren logon ja vieritysrullan väriä voi muuttaa toisistaan riippumatta. Erityistä hiiressä on se, että sen kyljessä on pieni mustavalkonäyttö, johon saa vaikka oman nimensä tai logon. Hiiren erinomaisella ohjelmistolla voi piirtää sen, mitä haluaa näytöllä toistettavan.

Hiiren asennusohjelmalla on helppo muuttaa laitteen herkkyyttä, ja hiiren saa ohjelmoitua värisemään tiettyjä painikkeita painettaessa tai tietyin väliajoin. Toiminnosta on hyötyä tietokonepeleissä, joissa pitää odottaa vähän aikaa, ennen kuin tietyt aseet ovat jälleen toimintakunnossa.

Oikeakätinen Rival 710 on tehty isoon kouraan. Testaajan peukalo ylettyi vaivoin painamaan keskimmäistä painiketta hiiren kyljessä. Uloimpana olevaan painikkeeseen peukalo ylettyi vasta, kun irrotti otteen hiirestä. Rival 710 ei istu kovin hyvin keskikokoiseenkaan käteen, sillä hiiren peräpäässä on jyrkkä reuna, joka painaa kämmentä hiirtä käytettäessä.

Hiiren mukana tulee kaksi usb-kaapelia. Pitempää punottua kaapelia voi käyttää pöytäkoneen kanssa ja lyhyempi muovijohto sopii käytettäväksi kannettavan tietokoneen kanssa. Kaapelin saa napsautettua helposti kiinni hiiren etupäätyyn.


+ Helppo personoida
+ Vaihdettava kaapeli
– Sopii vain isoon kouraan


Katso päivän hinta SteelSeries Rival 710 -hiirelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

Hyvä hiiri isokätiselle käyttäjälle. Hiiren valaistusta voi säätää oman maun mukaan.

Ominaisuudet

Merkki
SteelSeries