Regnbuelyset i kanten er mest til pynt

Surefire Buzzard Claw

Buzzard Claw olisi hinnaltaan erinomainen pelihiiri, ellei sen vierityspyörä olisi totaalisen kömpelö.

tekijä Henrik Ræder Clausen #Hiiret #SureFire
7.8

Hieno Buzzard Claw -pelihiiri on niin edullinen, että se tuntuu ensinäkemältä varsinaiselta löydöltä. Siinä on hyvät painikkeet ja erinomainen ohjelma hiiren mukauttamiseen. Poikkeuksellisen kehno vierityspyörä kuitenkin pilaa käyttökokemuksen.

Hintaansa nähden tässä hiiressä on paljon hyvää. DPI:n eli hiiren tarkkuuden muuttamiseen tarkoitettu kytkin on sopivassa kohdassa, ja hiiri liikkui mukavasti jopa tarkoitukseen sopimattomalla lasipöydällä. Kaapeli on pehmeä ja taipuisa, joten se ei jarruta liikettä. Jäykkä ja hankala vierityspyörä kuitenkin pilaa tämän kaiken. Pelkkä jäykkyys olisi vielä siedettävää, mutta koska vastus on myös epäsäännöllinen, hiiri rullaa välillä liian pitkälle ja välillä jumittuu liian lähelle. Se on ärsyttävä ominaisuus, eikä siitä pääse eroon.

 Muilta osin hiirtä ja sen kuutta painiketta on helppo käyttää. Pintamateriaalista saa hyvän otteen, vaikka käsi olisi vähän hikinen. Suurimmalla nopeudella hiiri tuntui hyppivän, mutta tätä voi onneksi säätää ohjelmassa. Painikkeiden, sateenkaarivalojen ja muiden asetusten ohjelmointiin voi ladata ohjelman. Hiiren kuusi painiketta voidaan ohjelmoida vapaasti, myös näppäinyhdistelmiä varten. Mahdollisuudet ovat tosin rajalliset, koska käytettävissä on DPI-kytkin ja vierityspyörä mukaan lukien vain kuusi painiketta. Hiiren RGB-valaistusta voisi luulla lähinnä koristeeksi, mutta siihen liittyy myös kätevä toiminto: kun hiiren herkkyyttä muutetaan, valot näyttävät valinnan kolmen sekunnin ajan.


+ Hyvät painikkeet
+ Hiirestä saa hyvän otteen
– Huono vierityspyörä

Conclusion

Buzzard Claw olisi hinnaltaan erinomainen pelihiiri, ellei sen vierityspyörä olisi totaalisen kömpelö.

Ominaisuudet

Merkki
SureFire
Liitäntä
USB
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
12,5 x 6,8 x 4,1 cm
Paino
133 g