Den lille knap på toppen regulerer musens præcision.

Targus Blue Trace Wireless Mouse AMW50EU

Pienikokoinen symmetrinen perushiiri läppärin kaveriksi.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Targus
7.8

Targus Blue Trace on pienikokoinen symmetrinen hiiri, jossa ei ole suurta toimintovalikoimaa, mutta joka puhuttelee edullisella hinnallaan. Targuksen langaton hiiri on suunnattu käyttäjille, jotka eivät halua sormeilla kannettavan tietokoneen kosketuslevyä.

Hiiri yhdistetään tietokoneeseen mukana tulevan usb-sovittimen avulla. Sovitin on niin pieni, että sen voi jättää tietokoneen usb-porttiin kuljetuksen ajaksi. Tai sovittimen voi irrottaa tietokoneesta ja laittaa sille varattuun koloon hiiren pohjassa ainoan AA-pariston viereen.

Hiiressä on tarvittavat perustoiminnot: Ykkös- ja kakkospainike, rullapainike ja painike hiiren tarkkuuden muuttamista varten. Tällainen perushiirikin on tehokkaampi osoittimen ohjaaja kuin mikään kosketuslevy.

Blue Trace -hiiri on liian pieni käden lepuuttamista varten, mutta hiiri istuu silti hienosti niin oikeaan kuin vasempaan käteen. Pitkähkön hiiri-istunnon jälkeen testaajan käsi kuitenkin väsyi hieman. Targuksen hiiri ei siksi välttämättä sovi konttorityöläisen päivittäiseksi työkaluksi, mutta liikkuvan käyttäjän kosketuslevyn korvaajana se toimii hyvin.


+ Edullinen hinta

+ Kätevä usb-sovitin

– Liian pieni pitkiin istuntoihin

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseuranta-palvelusta.

 

Conclusion

Targuksen mobiilihiiri on kätevä ja edullinen vaihtoehto kannettavan kosketuslevylle.

Ominaisuudet

Merkki
Targus
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Liitäntä
Usb-sovitin
Painikkeiden määrä
4
Mitat
10,8 x 5,7 x 3,8 cm
Tunnistin
800/1200/1600 dpi
Muuta
10 metrin kantama