Kusan Pron vasemmassa kyljessä on kaksi peukalopainiketta.

Trust GXT 180 Kusan Pro

Tarkka hiiri kuudella painikkeella ja valotehosteilla.

tekijä #Hiiret #Trust
9.4

Pelkistetty, tarkka ja laadukas. Trustin kumpaankin käteen sopiva hiiri on mainio esimerkki siitä, että hyväkin hiiri voi olla näin yksinkertainen.

Trust GXT 180 Kusan Prossa on kaksi pääpainiketta, rullapainike, eteen/taakse-painikkeet kyljessä ja painike herkkyyden säätämiseen.

Logossa ja peukalopainikkeissa on valotehoste, jotka helpottavat hiiren löytämistä pimeässä, mutta yleensä valot jäävät käden alle piiloon. Hiiri liitetään tietokoneeseen mukavan pitkän usb-johdon avulla, mikä jälkeen hiiri on käyttövalmis.

Kusan Prota on miellyttävä käyttää. Painikkeet reagoivat hyvin ja päästävät pienen äänen, joka vahvistaa komennon perille menon. Myös vieritysrulla toimii hienosti – hiljaa ja tyylikkäästi sopivalla porrastuksella. Vain herkkyyden säätämiseen tarkoitettu dpi-painike antaa enemmän vastusta ja on äänekkäämpi kuin olisi tarpeellista.

Hiiri selviää myös haastavista tilanteista loistavasti. Se mukautuu erinomaisesti eri tehtäviin, niin tarkkaan graafiseen työhön kuin peleihin, joissa vaaditaan nopeita reaktioita. Mukana tulevaan ohjelmaan voi myös lisätä kiihdyttimen, jolla saa nopeuteen lisää vaihtelua.

Kusan Prolla on myös säätöohjelma. On kuitenkin heti todettava, että hiiri toimii hienosti ilman säätöjäkin. Lisäohjelmalla on kuitenkin mahdollista muuttaa painikkeiden toimintoja ja vaihtaa viiden eri profiilin välillä.

Hiirellä voi olla oma asetus päivittäisiin perustoimiin, graafiseen tarkkuustyöhön, mediatoistoon ja eri peleille. Ohjelmointi hoituu vetämällä eri toiminnot hiiren kuvan päälle, ja lisäksi yhden painikkeista voi määritellä valitsemaan toimintoja.


+ Erittäin tarkka
+ Hyvät painikkeet
+ Ohjelmoitava
+ Edullinen hinta

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta Trust GXT 180 Kusan Pro -hiirelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Tätä pelkistettyä hiirtä on miellyttävä käyttää kummallakin kädellä. Laite on ohjelmoitava ja edullinen.

Ominaisuudet

Merkki
Trust
Johdollinen/johdoton
Johdollinen
Liitäntä
Usb
Painikkeiden määrä
6
Johdon pituus
1,8 m
Mitat
12,5 x 6,6 x 4,0 cm
Paino
107 g
Tunnistin
Optinen
Muuta
Ohjelmoitavat painikkeet