Når du er færdig med at bruge musen, stiller du den bare på pladen, og den trådløse opladning går i gang.

Zagg Pro Mouse

Zagg Pro Mouse on kestävä, mutta sivussa olevia painikkeita on vaikea käyttää.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Hiiret #Zagg
7.7

Hieman erikoinen Zagg Pro Mouse näyttää melkein siltä kuin se olisi valettu yhdestä muovikappaleesta.

Hiiri vaikuttaa erittäin vankalta, ja valmistaja lupaa, että se kestää pudotuksen. Emme voineet jättää asiaa testaamatta, joten työnsimme Zagg Pron viisi kertaa pöydän reunan yli ja alas kovalle linoleumilattialle. Hiireen ei tullut naarmuakaan, ja se toimi pudotuksen jälkeen normaalisti.

Symmetristä Zagg Pro Mousea voi käyttää sekä oikealla että vasemmalla kädellä. Se ei kuitenkaan ole mikään ergonomian taidonnäyte. Jouduimme tarttumaan siihen koukkusormin kuin petolintu saaliiseensa. Asento toimii lyhytaikaisessa käytössä, mutta muutaman tunnin kuluttua käsi tuntuu väsyneeltä. 

Hiiren kummallakin puolella on kaksi painiketta. Niitä on vaikeampi painaa kuin minkään aiemmin testaamamme hiiren painikkeita, ja niiden voi sanoa olevan käytännössä katsoen käyttökelvottomat.

Hiiri toimii hyvin myös erittäin sileillä pinnoilla, ja se sopii mainiosti kannettavan tietokoneen matkakumppaniksi. Eihän koskaan ei voi tietää, milloin hiirtä sattuu tarvitsemaan.

Zagg Pro Mouse on helppo liittää tietokoneeseen Bluetooth-yhteydellä, ja kun se ei ole käytössä, sen voi parkkeerata latautumaan tyylikkääseen langattomaan laturiin.


+ Sopii vasen- ja oikeakätisille

+ Kestää pudottamisen lattialle

– Käyttökelvottomat painikkeet sivuilla

Conclusion

Zagg Pro Mouse on kestävä, mutta sivussa olevia painikkeita on vaikea käyttää.

Ominaisuudet

Merkki
Zagg
Johdollinen/johdoton
Johdoton
Liitäntä
Bluetooth
Painikkeiden määrä
7
Paino
226 g
Tunnistin
1600 DPI