Med de fem preset-knapper kan du med et enkelt tryk tænde for en internet-radiostation eller afspille en musikplayliste.

BlueSound Pulse Flex 2i

Helppokäyttöinen ja kompakti kaiutin, joka tarjoaa hyvää äänenlaatua ja tavallista monipuolisemmat käyttömahdollisuudet.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Bluesound
9.5

Bluesound Pulse Flex 2i -kaiutinta monipuolisempaa äänentoistajaa on vaikea löytää. Pienen ja vankkatekoisen kaiuttimen voi yhdistää langattomaan verkkoon ja sitä voi ohjata älypuhelimen sovelluksella. Bluesoundin sovellus kuuluu kokeilemiemme etäohjaussovellusten parhaimmistoon, mutta on siinäkin muutamia toimintoja, jotka olisi mielestämme voinut hoitaa vähän vähemmillä napautuksilla. Hieman pelkistetympi ulkoasu ja kiinteät välilehdet päätoiminnoille tekisivät ihmeitä. Kaiuttimen ohjaamiseen voi ladata myös vastaavan Windows-sovelluksen.

Pulse Flex 2i kunnostautui kaikissa musiikkilajeissa, joita laitoimme sen soittamaan. Se pystyi yhtäältä toistamaan bassoäänet vahvoina ja toisaalta esimerkiksi podcastien puheäänet selkeästi. Jos kaksi Pulse Flex 2i-kaiutinta liittää langattomasti yhteen stereoääneksi, tuloksena on hyvin määritelty esitys musiikin ”maantieteestä”. Esimerkiksi klassisessa musiikissa kuuli selvästi, missä päin tilaa soittimet ovat. Kaiuttimen muotoilu ei ole yhtä tyylipuhdas kuin kilpailevan Sonosin malleissa, sillä Bluesoundissa etusijalla on helppokäyttöisyys. Kaiuttimen päällä on kymmenen painiketta, joilla kaiutinta voi ohjata ottamatta puhelinta esiin. Valaistut ja selkeät painikkeet tekevät kaiuttimen käytöstä helppoa esimerkiksi lapsille ja kyläilijöille. Viisi painikkeista on pikavalintoja, joiden toiminnot voi määrittää sovelluksella. Niitä painamalla voi esimerkiksi käynnistää soittolistan tai radioaseman. Kaiuttimeen on saatavana myös kaukosäädin, jonka avulla toistoa voi hallita ilman puhelinta.

Kaiuttimen yhdistämismahdollisuudet ovat omaa luokkaansa: Wi-Fi-yhteyden lisäksi Pulse Flex 2i voidaan yhdistää puhelimeen Bluetoothilla, jolloin ääntä voi toistaa puhelimelta kaiuttimen kautta. Taustapuolella on liitäntä ulkoiselle äänilähteelle, esimerkiksi tietokoneelle. Myös kuulokeliitäntä on tarjolla siltä varalta, että musiikkia halutaan kuunnella muita häiritsemättä.

Bluesoundin kaiuttimet toimivat Tidalin, Spotifyn ja monien muiden palveluiden kanssa, mutta muun muassa äänikirjojen ja podcastien palveluita jäimme kaipaamaan. 


+ Upea ääni

+ Voi yhdistää stereoääneksi

+ Erittäin hyvät liitäntämahdollisuudet

Conclusion

Helppokäyttöinen ja kompakti kaiutin, joka tarjoaa hyvää äänenlaatua ja tavallista monipuolisemmat käyttömahdollisuudet.

Ominaisuudet

Merkki
Bluesound
Teho
25 watt
Paino
1,4 kg
Mitat
18,3 x 12,5 x 10 cm