Beosound Explore tåler både støv og vand.

Bang & Olufsen Beosound Explore

Pieni ja vankkatekoinen Beosound Explore -kaiutin tuottaa hyvää ääntä omaan käyttöön.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #Bang og Olufsen
9.0

B&O:n Bluetooth-kaiutin Beosound Explore huokuu laadukkuutta, jonka voi päätellä myös pienen kaiuttimen hintalapusta. Äänenlaatu ei ensikuuntelulla kuitenkaan täysin vastannut ensiluokkaista ulkomuotoa, ja puhelimeen kannattaa siksi ehdottomasti asentaa kaiuttimen sovellus. Pienellä sovelluksessa tehdyllä hienosäädöllä saimme aluksi liian ohuelta vaikuttaneen äänikuvan viritettyä niin, että basson, keskialueen ja diskantin väliset painotukset sopivat makuumme paremmin. Äänen muuttaminen ei edellytä teknistä osaamista, sillä sovelluksessa pitää vain siirtää pientä ympyrää sanojen ”kirkas” ja ”lämmin” tai ”rento” ja ”energinen” välissä ja kokeilla, mikä asetus omaa korvaa miellyttää.

Tämä ei ole kaiutin, jonka äänellä voisi täyttää kokonaisen tanssisalin, mutta terassilla tai retkillä soittamiseen kaiuttimen äänenvoimakkuus riittää, ja se toistaa äänen ympärilleen 360 asteen säteellä. Kaiuttimen päällä olevilla painikkeilla voi säätää muun muassa äänenvoimakkuutta, Bluetooth-yhteyttä ja musiikin toistoa. Osa painikkeista ohjaa eri asioita riippuen siitä, painaako niitä yhden vai useamman kerran. Ääntä voi siis hallita helposti myös ilman puhelinta.

B&O kiinnittää tunnetusti huomiota yksityiskohtiin, ja tässäkin kokonaisuudessa USB-kaapeli, karabiinihaka ja kaiuttimen hihna toistavat täsmälleen samaa sävyä kuin itse kaiutin. Explore on hieman painavampi kuin muut tämän kokoluokan kaiuttimet. Ulkokuori on valmistettu lujasta alumiinista eikä muovista, ja on vaikea kuvitella edes hieman varomattoman käsittelyn vahingoittavan sitä. Beosound Explorelle on myönnetty IP67-kestävyyssertifikaatti, mikä tarkoittaa, että pieni kaiutin kestää sekä vettä että pölyä.


+ Hyvä ääni hienosäädön jälkeen

+ Erittäin vankka ja vedenpitävä

+ Yhtenäinen muotoilu

Conclusion

Pieni ja vankkatekoinen Beosound Explore -kaiutin tuottaa hyvää ääntä omaan käyttöön.

Ominaisuudet

Merkki
Bang og Olufsen
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Teho
2 x 39 watt
Paino
631 g
Mitat
12,4 x 8,1 x 8,1 cm