B&W Zeppelin fås i enten lyse- eller mørkegrå.

B&W Zeppelin

B&W Zeppelin pystyy täyttämään suuren tilan äänellä, mutta luvattu stereovaikutelma on hyvin rajallinen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kaiuttimet #B&W
8.7

B&W Zeppelin -kaiuttimesta saat voimakkaan ja kauniin äänen, ja se myös näyttää hyvältä. Kaiuttimen nimi on peräisin sen hieman epätavallisesta Zeppeliniä muistuttavasta muodosta. Muotoilu tarkoittaa myös sitä, että Zeppelin ja vie paljon tilaa syvyyssuunnassa, joten hyllystä voi olla vaikea löytää sille tilaa.

Vaikka Zeppelin koostuu vain yhdestä laitteesta, se pystyy toistamaan stereoääntä. Yli muutaman metrin etäisyydellä äänikuva kuitenkin hämärtyy, joten sinun on istuttava pää aivan kaiuttimen vieressä, jotta kuulet, että ääni on jaettu kahteen kanavaan.

Äänessä on hienoja yksityiskohtia, ja basso tuo musiikkiin syvyyttä. Zeppelin sopii hyvin käytettäväksi 25–30 neliömetrin kokoisessa huoneessa.

Zeppelin esiteltiin alun perin 15 vuotta sitten Applen iPod-musiikkisoittimen telakkakaiuttimena, mutta nykyään ääni lähetetään langattomasti kaiuttimeen. Voit lähettää musiikkia Zeppeliniin Bluetooth-yhteyden kautta esimerkiksi puhelimesta tai tabletista. Kaiuttimen sovellukseen on myös lisätty useita palveluja. Ulkoisia äänilähteitä ei valitettavasti voi liittää kaapelilla. Soitimme musiikkia Tidal-palvelusta, ja B&W-sovelluksen hallinta toimi ongelmitta. Kaiuttimen yläosassa on myös useita suuria painikkeita, joiden avulla voit hallita ääntä nopeasti.

Zeppelinissa ei ole sisäistä akkua, joten se on liitettävä pistorasiaan. Se on myös liian suuri ja hankala kuljettaa mukana.


+ Upea ääni

+ Useita musiikkipalveluja valmiina

– Rajallinen stereovaikutus

– Kallis

Conclusion

B&W Zeppelin pystyy täyttämään suuren tilan äänellä, mutta luvattu stereovaikutelma on hyvin rajallinen.

Ominaisuudet

Merkki
B&W
Teho
240 W
Paino
6,6 kg
Mitat
65 x 21 x 19,4 cm