Testissä Creative Halo

Creative Halo

Hyvä ja näyttävä pieni bluetooth-kaiutin

tekijä Peter Skovbjerg Jensen #Kaiuttimet #Creative
8.6

Creative Halo on uskomattoman upea pieni bluetooth-kaiutin, joka kulkee helposti mukana. Kannettavia kaiuttimia on tarjolla runsas valikoima, mutta vain harvat pärjäävät Halolle näyttävyydessä. Kaiuttimessa on heijastava peilirengas, jossa ohjelmoitavat valaistustehosteet sykkivät väreissä musiikin tahdissa.

Valaistustehosteiden asetusten ja musiikin toiston hallinta onnistuu iOS- ja Android-laitteilla verkosta ladattavan sovelluksen avulla. Kaiuttimen akkukesto on jopa kahdeksan tuntia, mutta valoshow verottaa siitä luonnollisesti oman osansa.

Äänenlaatu on hyvä tämän hinta- ja kokoluokan laitteelle. Basso on yllättävän jykevä, ja sen saa kuulumaan myös kovaäänisen keskustelun yli. Bassoa tehostaa sisäinen passiivinen woofer. Tosin mitään hifi-luokan ääntä on turha odottaa, vaan sitä varten pitää satsata kalliimpiin ratkaisuihin.

Creative Halo on tehty iskuja vaimentavasta pehmeästä kankaasta ja säätimet ovat kumipintaiset. Kaiutin tuntuu vankkatekoiselta, ja siinä on kuljetusta varten pehmeä kantohihna.

+ Hyvä ääni hintaan nähden
+ Näyttävän näköinen
+ Vankkatekoinen
– Ei hifisteille

Lisätietoja Creative Halo -kaiuttimesta saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Creative Halo -kaiutin soittaa kovaa ja hyvällä äänenlaadulla hintaansa nähden - ja lisäksi se on näyttävän näköinen valotehosteineen.

Ominaisuudet

Merkki
Creative
Liitäntä
3,5 mm aux-tulo, bluetooth
Paino
510 g
Mitat
175 x 70 x 108 mm
Akkukesto
8 t