Den høje basenhed Har en effekt på hele 120 watt. Det kan mærkes!

Creative Labs Creative Stage 360

Creative Stage 360 tarjoaa todellista tilaääntä ja runsaasti äänenvoimakkuutta.

tekijä Henrik Ræder Clausen #Kaiuttimet #Creative
8.8

Tämä tehokas kaiutinsetti tarjoaa upean kolmiulotteisen äänielämyksen uusissa elokuvissa ja peleissä. Liitäntä on hieman erikoinen, mutta kun kaikki on koottu, se tarjoaa hienon kokemuksen edulliseen hintaan.

Creative Stage 360 muistuttaa tavallisia 2.1-äänijärjestelmiä, joissa on kaksi kaiutinta ja subwoofer. Järjestelmään on kuitenkin integroitu akustinen ”taika”, joka luo tilantuntuisen vaikutelman vain kahdesta kaiuttimesta. Se toimiikin hyvin: Dolby Atmos -tekniikkaa käyttävissä elokuvissa ja peleissä äänikuvan korkeus ja syvyys ovat paljon suurempia kuin tavallisessa kaiutinsarjassa. Se ei ole surround-ääntä, ja valitettavasti joudut istumaan kaiutinsetin lähellä, jotta kokemus olisi täydellinen. 3D-tehoste on siis sitä tarkempi ja vakuuttavampi, mitä lähempänä kaiutinsarjaa ollaan.

Creative Stage 360 toimii hyvin myös tavallisissa stereoäänilähteissä, kun toistat musiikkia YouTubesta ja Spotifysta. Stereoperspektiivi on hyvä, ja bassokaiutin luo vahvan pohjan musiikille. Settiä voi myös soittaa kovalla! Kokonaisteho on 240 wattia, joten naapureille ei kannata häiritä. Äänen selkeys heikkenee, kun äänenvoimakkuutta lisätään paljon.

Jotta 3D-äänestä saa kaiken irti, Stage 360 on liitettävä tietokoneeseen HDMI-liitännän kautta. HDMI-liitännällä kuva voidaan siirtää näytölle, ja kaiutinjärjestelmä hoitaa äänen. Järjestelmä käynnistyy muutaman sekunnin, jolloin Windows löytää äänilaitteen ja toimii sitten virheettä.

Oheisella kaukosäätimellä säädät äänenvoimakkuutta, bassoääniä ja 3D-tehosteita. Bluetoothiin yhdistetyn puhelimen YouTube-videoiden­ toistoa voi ohjata kaukosäätimellä. Setissä on myös optinen tulo, mutta ei USB-­tuloa tai analogista kaapeliporttia.


+ Paljon tehoa

+ Hyvä kaukosäädin

– Epätavallinen johdotus

Conclusion

Creative Stage 360 tarjoaa todellista tilaääntä ja runsaasti äänenvoimakkuutta.

Ominaisuudet

Merkki
Creative
Liitäntä
HDMI / Bluetooth
Teho
240 watt
Mitat
56,5 x 7,5 x 8,8 cm / 42,2 x 11,5 x 25,0 cm
Muuta
Dolby Atmos